deeco Napisano 6 Marca 2011 Zgłoś Napisano 6 Marca 2011 Witam!! Mam takie pytanie. Ponieważ w tamtym tygodniu dostałem wizę CR1 i myślę w najbliższym czasie lecieć do stanów ale nie wiem jak jest z ważnością badań. Moje badania są ważne mniej niż pół roku i nie wiem czy nie będę musiał ich robić od nowa. Prosiłbym o szybką odpowiedź w tej sprawie:)
sly6 Napisano 6 Marca 2011 Zgłoś Napisano 6 Marca 2011 masz wjechac do terminu waznosci wizy i to Cie powinno obchodzic, potem jak bedziesz juz w USA to masz pilnowac aby Ci przyszla zielona karta-GC oraz numer SSN i tyle.
deeco Napisano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2011 Czyli żadnych badań nie muszę powtarzać i bez problemów mogę lecieć??
sly6 Napisano 6 Marca 2011 Zgłoś Napisano 6 Marca 2011 nie musisz nic powtarzac bierzesz paszport ze soba,bagaz,bilet lotniczy oraz taka koperte zolta co dostaniesz razem z paszportem,ta koprte na lotnisku otworzy urzednik .masz jej nie otwierac.
deeco Napisano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2011 Ok to dzięki Ci wielkie. temat do zamknięcia.
sly6 Napisano 6 Marca 2011 Zgłoś Napisano 6 Marca 2011 deeco moze cos w tym temacie napiszesz http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=15995&hl= tam tez znajdziesz jak kto juz jest na lotnisku podaje linka bo moze za nie dlugo padnie pytanie takie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.