deeco Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Witam!! Mam takie pytanie. Ponieważ w tamtym tygodniu dostałem wizę CR1 i myślę w najbliższym czasie lecieć do stanów ale nie wiem jak jest z ważnością badań. Moje badania są ważne mniej niż pół roku i nie wiem czy nie będę musiał ich robić od nowa. Prosiłbym o szybką odpowiedź w tej sprawie:)
sly6 Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 masz wjechac do terminu waznosci wizy i to Cie powinno obchodzic, potem jak bedziesz juz w USA to masz pilnowac aby Ci przyszla zielona karta-GC oraz numer SSN i tyle.
deeco Posted March 6, 2011 Author Report Posted March 6, 2011 Czyli żadnych badań nie muszę powtarzać i bez problemów mogę lecieć??
sly6 Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 nie musisz nic powtarzac bierzesz paszport ze soba,bagaz,bilet lotniczy oraz taka koperte zolta co dostaniesz razem z paszportem,ta koprte na lotnisku otworzy urzednik .masz jej nie otwierac.
deeco Posted March 6, 2011 Author Report Posted March 6, 2011 Ok to dzięki Ci wielkie. temat do zamknięcia.
sly6 Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 deeco moze cos w tym temacie napiszesz http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=15995&hl= tam tez znajdziesz jak kto juz jest na lotnisku podaje linka bo moze za nie dlugo padnie pytanie takie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.