sly6 Napisano 3 Maja 2011 Zgłoś Napisano 3 Maja 2011 a tak wiem,takie cos jak groch z kapusta ze duzo jest radosci jak i niepewnosci nie masz co Ci daje spokuj oraz relaks ale mozesz cos z tych spraw zastosowac jak bedziesz leciec.przed podroza
jufka Napisano 3 Maja 2011 Zgłoś Napisano 3 Maja 2011 Ogarnę się dopiero jak usłyszę moją muzykę w uszach i zamknę oczy, czyli mniej więcej będzie to kiedy będę czekać na samolot, bądź kiedy będę już na pokładzie. ;D Leciał już może ktoś z Was Continental'em ? będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje, dotyczące właśnie ich. (szukałabym gdzieś, ale nie mam totalnie siły na nic już dzisiaj, literki się nawet dwoją i troją) Dzięki wielkie
sly6 Napisano 3 Maja 2011 Zgłoś Napisano 3 Maja 2011 wpisz na forum w szukaj continental i cos tam wyjdzie z tego nie jest to czesto opisywana linia lotnicza ale
jufka Napisano 3 Maja 2011 Zgłoś Napisano 3 Maja 2011 wlasnie nie ma nic ciekawego ;/ dobra obejde się jakoś bez tego ;d
sly6 Napisano 3 Maja 2011 Zgłoś Napisano 3 Maja 2011 w google tez wpisz continental pasazer i zobaczysz co pisza ludzie tam o tej linii lotniczej jak umiesz jezyk angielski to moga byc tez inne podobne fora-strony gdzie ludzie pisza
mathew75 Napisano 4 Maja 2011 Zgłoś Napisano 4 Maja 2011 Leciał już może ktoś z Was Continental'em ? będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje, dotyczące właśnie ich. Generalnie to amerykańskie linie są denne, tak jak i europejskie. Continental miał zawsze najlepszą opinie ze wszystkich amerykańskich. Będzie o.k.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.