Skocz do zawartości

Odwiedzanie Dziewczyny A Rozmowa Na Granicy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a tak wiem,takie cos jak groch z kapusta ze duzo jest radosci jak i niepewnosci

nie masz co Ci daje spokuj oraz relaks ale mozesz cos z tych spraw zastosowac jak bedziesz leciec.przed podroza ;)

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ogarnę się dopiero jak usłyszę moją muzykę w uszach i zamknę oczy, czyli mniej więcej będzie to kiedy będę czekać na samolot, bądź kiedy będę już na pokładzie. ;D

Leciał już może ktoś z Was Continental'em ? będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje, dotyczące właśnie ich. (szukałabym gdzieś, ale nie mam totalnie siły na nic już dzisiaj, literki się nawet dwoją i troją) Dzięki wielkie ;)

Napisano

w google tez wpisz continental pasazer i zobaczysz co pisza ludzie tam o tej linii lotniczej

jak umiesz jezyk angielski to moga byc tez inne podobne fora-strony gdzie ludzie pisza

Napisano
Leciał już może ktoś z Was Continental'em ? będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje, dotyczące właśnie ich.

Generalnie to amerykańskie linie są denne, tak jak i europejskie. Continental miał zawsze najlepszą opinie ze wszystkich amerykańskich. Będzie o.k. ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...