sly6 Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 przepraszam,,,teraz wiem o czym pisales ze nic nie wyszlo ale na rozmowie jak bylo umawiane spotaknie.. to musisz wiedziec cos o nim wiecej niz to moj znajomy,powiedz tez komus z rodzicow o nim aby Konsul po pytaniu dostala taka sama odpowiedz -jak padnie pytanie kto jest
youngN Napisano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 Lece tylko do niego bo nie mam tam nikogo innego. Wszystko wpisane dobrze. Nigdy tam nie bylem, tu nie łamałem prawa i nie jestem terrorystą
youngN Napisano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 tzn co mam o nim wiedziec ? ile ma lat, gdzie mieszka itp ?
sly6 Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 czym sie zajmuje,gdzie mieszka jak sie poznaliscie .
youngN Napisano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 ok, dzięki a jeżeli nie będę mial przy sobie zaświadczenia o tym, ze rodzice pracują, wydruki z ich konta to może jakoś wpłynąć na nie dostanie wizy? poprostu nie ma na to teraz czasu bo rozmowe mam we wtorek i nie ma opcji, zeby zdazyc. Wezmę te rzeczy co wczesniej napisalem + legitymacja, to wystarczy ?
sly6 Napisano 8 Maja 2011 Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 zeby takie kwity pokazywaly ze masz wize otrzymac to dawno nie bylo by wiz wydawanych w Ambasadzie a kogo wpisales w ds 160 ze placi za podroz? wazna jest oplata,paszport,druk dhl oraz potwierdzenie z wyslania ds 160
youngN Napisano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2011 Dostałem 3 pytanka i otrzymalem "wiźe"
Joanna30 Napisano 10 Maja 2011 Zgłoś Napisano 10 Maja 2011 No to super Jak już dostaniesz paszport to daj znać, na ile lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.