jufka Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Jako, iż nigdzie nie ma ogólnego tematu na temat Continental Airlines, postanowiłam napisać na forum ogólnym. Więc chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was leciał już tymi liniami lotniczymi, jakie były plusy i minusy. Czytałam na ich temat trochę na różnych stronach i z różnych opinii, udało mi się wywnioskować, że nie mają zbyt miłej obsługi, ceny przystępne, nie tam jakieś wygórowane... Ponoć troszkę nawalają z jedzeniem, alkoholami itd. (na szczęście % się mnie nie tyczą haha), jeśli loty są w bardzo małych odstępach czasowych, pasażerowie wchodzili do brudnych samolotów... Co jak dla mnie jest tragedią, ponieważ miałabym lecieć w takim syfie ok 3 godzin x 2 no chyba podziękuję. więc jaka jest Wasza opinia? ;d Pozdrawiam- Dominika.
pelasia Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 lecialam tymi liniami raz i z tego co pamietam, samolot byl czysty, obsluga mila, jedzenie jak to jedzenie w samolotach, jak dla mnie zawsze smakuje tak samo, jesli chodzi o alkohol to rowniez mnie nie interesowal wiec nie zwrocilam uwagi co maja i ile kosztuje. samolot przylecial na czas, pamietam, ze nie bylo duzo miejsca na nogi, ale to pewnie tez zalezy od miejsca jakie sie dostanie i od samolotu. filmy jakie grali byly do bani ale to tez kwestia gustu. Pozdro
dareknow0 Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Leciałem tymi liniami do Meksyku.Obsługa-bez uwag.Czystość w samolocie-bez uwag.Trochę ciasno ( fotele mogliby montować w większej odległości od siebie).Opóźnienie -bardzo niewielkie.Jedzenie -bardzo marne .Alkoholu nie było.Można było kupić piwo i chyba wino ale nie jestem pewien co do wina.Za słuchawki do oglądania filmu i słuchania muzyki trzeba było zapłacić - $1 albo się obyć bez tego . Ogólnie dało się przeżyć.A jedzonko kupiłem sobie na lotnisku w Texasie podczas przesiadki na następny samolot
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.