sly6 Napisano 5 Maja 2011 Zgłoś Napisano 5 Maja 2011 tylko uwazaj bo bilety moga sie skonczyc za pare dni-te tansze ...a ile kosztuja w KLM?
rubia Napisano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2011 i to jest najgorsze,ze decydować trzeba się szybko ceny od 3200zł/os tam i z powrotem 2160zł tam i ok 1100zł na powrót i to przy jednej przesiadce , chociaż jak tak się zastanawiam, to te dwie przesiadki też mają sens, można rozprostować nogi tylko podróż się wydłuża i te dodatkowe starty i lądowania
aneczka_ Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 ja placilam ok. 2500zl (dokladnie nie pamietam) za bilet z Wroclawia przez Monachium do LA z lufthansa
sly6 Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 aneczka tylko ze w jakim okresie czasu bo ja moge kupic bilet i za 2 tys zl ale ja go kupie o rok wczesniej i w okresie po za wakacyjnym
pelasia Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 ja planuje leciec na wigilie do PL, az strach pomyslec jakie ceny beda w tym okresie, na dzien dzisiejszy zaczynaja sie od $1100 za osobe chyba nie ma niestety cudownego przepisu jak i gdzie kupowac, trzeba sprawdzac i jak sie na dobry bilet trafi to kupowac, bo okazja moze szybko zniknac.
sly6 Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 mozna leciec o 1-2 dni wczesniej i moga byc ceny inne,mozna leciec zamiast do Polski to do Niemiec a potem przejazd do Polski -chyba ze ktos daleko mieszka od Niemiec..troche tych mozliwosci jest ..
aneczka_ Napisano 8 Maja 2011 Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 aneczka tylko ze w jakim okresie czasu bo ja moge kupic bilet i za 2 tys zl ale ja go kupie o rok wczesniej i w okresie po za wakacyjnym no to w sumie byl kwiecien
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.