dzikson2088 Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 witam wypelnialem wniosek, robilem to chyba za wolno i caly czas mi sie wylaczal, w koncu zrobilem szybciej skonczylem i wyslalem, dreczy mnie jednak mysl ,ze moglem gdzies zrobic blad i co tera ?? wbija mi zakaz wjazdu ??
Joanna30 Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Możesz wypełniać i wysyłać wniosek milion razy... Jak będziesz dzwonić do ambasady, żeby się umówić na rozmowę, to podasz numer wniosku, który wypełniłeś prawidłowo i tyle
sly6 Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 to sie dzwoni na infolinie i sie mowi ze ma sie nowy wniosek z nowym numerem tylko ze w Polsce takie cos jest mozliwe a jak w Anglii to nie wiem,,musisz sprawdzic
dzikson2088 Posted May 5, 2011 Author Report Posted May 5, 2011 i bez problemu zmienia na ten sam dzien ??
sly6 Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 a tego nie wiem jak jest tam.. zadzwonisz to zobaczysz .
dzikson2088 Posted May 5, 2011 Author Report Posted May 5, 2011 a bedzie to mialo jakis wplyw na decyzje konsula jak myslicie ?? no wlasnie ja ide w polsce na rozmowe
sly6 Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 juz bylo opisane na forum takie cos ze pare razy pewna osoba wypelniaja wniosek ale podala ten wlasciwy na infolinii w Polsce ,poszla na rozmowe i wyszla z wiza I teraz jak masz nowy wniosek to podajesz na infolinii nowy numer i ten wniosek bierzesz na rozmowe..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.