Spinja Napisano 11 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Maja 2005 Soczewek kontaktowych nie kupisz tu bez recepty, koniecznie wez wiec z Polski caly zapas. NA RECEPTĘ? :shock: To znaczy, że nie można normalnie kupić opakowania kontaktów w sklepie internetowym? Bosz... co za dziwny naród :shock: Plyny do czyszczenia soczewek sa natomiast tansze niz w PL - Renu $8, ale mozna znalezc nawet takie za $4 tez dobre. Ja przywiozlam z wakacji caly zapas. No to ładnie. A ja butlę Renu znalazłam ostatnio za 43 zł i się cieszyłam. Ale i tak, co inszego przywiozę sobie z USA W tych 2 nowych walizkach.
Biedronka Napisano 11 Maja 2005 Zgłoś Napisano 11 Maja 2005 nie mozna ot tak sobie kupic soczewek, najpierw badania zeby wydali recepte:( W CVS albo RITE AID mozna kupic plyn za 4-5$,taki sam dobry jak Baush&Lomb czy Renu tylko ze nie firmowy Pzdr, Aga
Bozka Napisano 12 Maja 2005 Zgłoś Napisano 12 Maja 2005 Trochę będzie off topic ale myslę że to ważne... Na pewno każdy na ból zęba - wąptpliwa przyjemność... Dlatego myslę, że ważne jest aby zabrać ze sobą komplet wyleczonych/zdrowych zębów :x ( he he nawet wyszło na temat:) ) W Stanach za plombę trzeba będzie zapłacić fortunę. :zdziwko: Dlatego dobrze jest dowiedzić dentystę w Polsce ( to też wątpliwa przyjemność ale na pewno przynajmniej kieszeń nie będzie aż tak bolała jak w Satanach)
marcin06 Napisano 13 Maja 2005 Zgłoś Napisano 13 Maja 2005 Propo zebow.. Wiem ze to troche off-topic ale przez 5 lat nie bylem u dentysty i nie bolal mnie zaden zab. Jakies 2 miesiace temu ze wzgledu na wyjazd do USA i "straszeniem" ze wszystkich stron, ze w USA dentysta kosztuje fortune poszedlem poleczyc zeby do podobno "bardzo dobrego" dentysty. Owszem, wyleczylem 2 zeby ale przy trzecim dentysta tak zawalil sprawe ze teraz musze placic dodatkowo 500 zl za leczenie po jego bledzie, zab mnie czesto boli i jeszcze mam obawy ze odezwie sie ten bol w USA :? Takze teraz zaluje ze poszedlem, moglem dac sobie spokoj i liczyc na farta ze jednak nic mi sie z zebami w USA nie stanie :roll:
SantaCruz_CA Napisano 13 Maja 2005 Zgłoś Napisano 13 Maja 2005 Propo zebow.. Wiem ze to troche off-topic ale przez 5 lat nie bylem u dentysty i nie bolal mnie zaden zab. Jakies 2 miesiace temu ze wzgledu na wyjazd do USA i "straszeniem" ze wszystkich stron, ze w USA dentysta kosztuje fortune poszedlem poleczyc zeby do podobno "bardzo dobrego" dentysty. Owszem, wyleczylem 2 zeby ale przy trzecim dentysta tak zawalil sprawe ze teraz musze placic dodatkowo 500 zl za leczenie po jego bledzie, zab mnie czesto boli i jeszcze mam obawy ze odezwie sie ten bol w USA :? Takze teraz zaluje ze poszedlem, moglem dac sobie spokoj i liczyc na farta ze jednak nic mi sie z zebami w USA nie stanie :roll: dentysta to nie rzemieslnik "tu odetnij, tam pomaluj i bedzie dzialac" ;-) w stomatologii nie da sie wielu rzeczy na 100% zdiagnozowac lub przewidziec... ;-) wiem cos o tym - stomatologami sa moja mama i siostra (w dodatku uczy mega-przyglopawo-leniwych amerykanskich studentow ) no i ja sam tez niedlugo bede ;-) gdybys czesciej siadal na fotel, teraz nie mialbys tego problemu ani rachunkow na 500 zeta 8) mojej mamy pacjent nielegalnie zostal w usa na ponad rok i tam zaczal mu sie jakis problem ze zebem - za to, za co u mojej mamy zaplacilby max 150 zeta, tam zaplacil ponad $500 i to w dodatku w jakims gabinecie o bardzo podlych warunkach (z tego co opowiadal). dlatego warto w polsce wszystko zalatwic - no chyba ze wolicie przywiezc z usa nowa plombe zamiast laptopa albo aparatu fot. ;-)
bunifacy Napisano 23 Maja 2005 Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 Ja chce wziac spirytus, zeby zrobic dobra wódke cytrynowa - ok. 6 litrow, zapakuje go w butelki po wodzie mineralnej Co o tym sadzicie ?
sly6 Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 nie wolno w samolocie przewozic spritusu 8) lepiej kup na miejscu te 6 litrow
bunifacy Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 Ja biore swoja ulubiona poduszke - w kształcie kostki, idealna pod kark Jak jej nie mam to nie moge usnac hehee Do tego jakies plastry, witaminy no i wiadro checi do pracy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.