Daytona2000 Napisano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2006 emakopel-bo jade z nimi juz drugi raz. sa czasami troche zdezorientowani ale wazne jest to ze maja prace w kasynach (b. dobre zarobki, wiele atrakcji w czasie wolnym-w koncu przyjezdzasz do kasyna przegrac kase i zabawic sie), widzisz sie z pracodawca ktory Cie interesuje i jest to czlowiek z kadry menadzerskiej danego kasyna. bywaja czasami cisnienia, opoznienia, niejasnosci ale z mojego doswiadczenia-nie unikniesz tego w zadnym biurze a tutaj nie ma problemow z pracodawcami. wczesniej bylem na work&travel z YTP i nie polecam. straszne oszukuja z pracodawcami-przynajmniej ja i wiekszosc osob ktore jechaly z tego oddzialu co ja zostaly wykiwane. a nie jest mile jak przyjezdzasz na miejsce i obiecywana pozycja barmana w LUKSUSOWEJ restauracji okazuje sie praca w fastfoodzie. sorry ale duzy minus dla nich.
Gość Napisano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2006 Columbus Club , nad Emakopolem radziłabym się zastanowić, chyba najdroższe, niekompetentne, duzo nerwow i stresu, w sumie najlepsi pracodawcy bo kasyna, ale to wcale nie znaczy że najlepsze prace Pozdrawiam
agatenka Napisano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2006 Ja tez się podpisuje pod Columbus Clubem, jest troszkę drożej ale moim zdaniem warto. Nie mialam z nimi zadnego problemu. Pozdawiam
unknown _girl Napisano 24 Marca 2006 Zgłoś Napisano 24 Marca 2006 witam, jade na worka po raz drugi. w tym roku zdecydowalam sie na FOSTERA. musze przyznac ze wszystko poszlo szybciutko, bez problemow, profesjonalnie, informowali o wszytkim na biezaco i juz jestem po wizycie w ambasadzie. wszytko gra i w porownaniu do poprzedniego biura (chociaz tamto tez nie bylo takie zle, tylko wszystko strasznie dlugo trwalo) jestem na 100% zadowolona! polecam fostera! pozdrawiam!
milllka Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 Kazdy pisze co innego i wsumie nie mozna na tej podstawie nic wydedukowac. Jedni pisza ze Foster najlepszy a inni ze zdala od nich. Tylko sie ma zamieszanie w glowie. Moi znajomi jada z Emakopolu juz drugi raz i moze nie piszcza z radosci, ale problemow nie mieli zadnych ani z wiza ani z praca. Mysle, ze jak na Polaka przystalo nikt z nas do konca nigdy zadowolony nie bedzie...
fantomasz Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 jedyne co moge ci poradzic to nie korzystaj z Emakopolu (jade z nimi po raz pierwszy w tym roku ale zaluje tego juz od paru miesiecy, a co pare tygodni, kiedy mysle ze juz nie mozna nic bardziej spieprzyc zalamuje sie jeszcze bardziej - wczoraj przyszly ceny biletow - grubo powyzjej ceny rynkowej i to jeszcze z obostrzeniami, w dodatku nie na takie daty jak chcialem), ja korzystalem z Campusa, Almaturu i STA, zawsze mialem uwagi jakies drobne ale oni przy Emakopolu sa swieci i złoci!
jok Napisano 28 Maja 2006 Zgłoś Napisano 28 Maja 2006 polecam CCUSA, jade z nimi w tym roku i jak na razie nawet jak bym chciał to nie mam się do czego przyczepić
madziarka Napisano 28 Maja 2006 Zgłoś Napisano 28 Maja 2006 tak naprawde to najwazniejsi sa pracodawcy w USA i to jak wszsytko ulozy sie na miejscu. Sa biura, ktore maja super obsluge a na miejscu okazuje sie, ze laduje sie w jakims parku rozrywki albo w fast foodzie, natomiast z innymi jest problem w Polsce (moze jakies opoznienia...) ale prace maja w kasynach czy dobrych hotelach...wszystko wyjasnia sie zawsze po powrocie. Powodzenia dla wszystkich
Molly Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 To prawda. Trzeba pamiętać też, żeby nigdy nie kupować biletu z biura. Ja dwa lata temu jechałam z biurem ITC i byłam zadowolona (już nie mają wat), pojechałam w świetne miejsce, miałam super pracodawcę, a przed wyjazdem też nie robili zbytnich problemów, a jak chciałam zmienić bilet na swój kilka dni przed wylotem, to też mi pozwolili i nie wołali po żadną kasę. Teraz jadę do tego samego pracodawcy i ze swoim biletem, więc właściwie jest mi to obojętne z jakiego biura. Teraz liczy się dla mnie to, żeby wszystko było na czas, a że mam już wszystko załatwione i na nic nie musiałam długo czekać, to jest ok.
K Napisano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2006 JA BARDZO POLECAM ALTURIST Z SIEDZIBA W LUBLINIE I RADOMIU... KOMPETENTNI I WIEDZA O CO CHODZI
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.