Skocz do zawartości

Upust 15 % na Green Card o co chodzi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zarejestrowalem sie na stronie usafis co do zielonej karty. Niedawno przyszło mi takie cos ze mam upust 15 % na na zielona karte tzn ze mam zapłącic 39 $ za to ze bede losowany O CO W TYM CHODZI ???Tzn ze zostalem wyslowany ????

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Zarejestrowalem sie na stronie usafis co do zielonej karty. Niedawno przyszło mi takie cos ze mam upust 15 % na na zielona karte tzn. ze mam zapłącic 39 $ za to ze bede losowany O CO W TYM CHODZI ???Tzn ze zostalem wylosowany ????

To znaczy, ze chca od Ciebie pieniadze za cos, co ZAWSZE bylo bezplatne. :roll:

Napisano

Ale to znaczy ze zostalem wylosowany z tych 100,000 ludzi ?? I mam jakas wieksza szanse ?? Czy tylko ze mam zapłacic za to ze bede losowany dopiero???

Napisano
Ale to znaczy ze zostalem wylosowany z tych 100,000 ludzi ?? I mam jakas wieksza szanse ?? Czy tylko ze mam zapłacic za to ze bede losowany dopiero???

kazdy taki mail dostaje - nazywa sie to marketing dla naiwnych....

F

Napisano

mario_dsl a kiedy sie rejestrowales na tej stronie? bo zgloszenia do loterii 2006 skonczyly sie 7 stycznia 2005..,.i juz sa wysylane powiadomienia 8)

Napisano

to dobrze ze nie dalem sie na to nabrac :) tzn nawet nie mialem zamiaru nic wysylac bo cos wlasnie mi to smierdzialo , ale po tym jak sie wylosuje karte to i tak sa jakies oplaty rozmwaialem z jedna osoba co wylosowala i mówila ze za wszytskie rzeczy tzw formalnosci to wynosily ja ok 1500 zl

A podajcie adres prawdilowy tej loterii .

Napisano

Płacisz tutaj nie za Green Card czy za losowanie. Rejestrowanie się na tej stronie online jest płatne $59, a ze względu, że jest zniżka 15%, płacisz $39. GC pozostaje oczywiście darmowe.

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...