Skocz do zawartości

Jak Ważny Jest Stopień Pokrewieństwa?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 29
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

sly6 już Ci na to pytanie odpowiedział.

W tej chwili (chyba już od majowego biuletynu) rozpatrywane są wnioski złożone przed 8 marca 2000.

Czyli ponad 10 lat. Od uzyskania obywatelstwa.

A narzeczona nie może być. To musi być żona.

Napisano

musi byc zona ale nie musi byc odrazu na samym poczatku jak sie wysyla papiery,mozna pozniej ja dopiac jak sie juz pobierzecie ,jak i dzieci ktore sie pojawia ..

na dzien dzisiejszy czas w biuletynie ta kategoria ma F4

mamy na lipiec i wynosi to 11 lat ale jak bedzie za miesiac-za pol roku to sam zobaczysz po tym biuletynie..

http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_5489.html

ale dopisujac zone i dzieci wtedy kasy wiecej nalezy wydac na wizy oraz nalezy miec wieksze zarobki pod czas sponsorowania danych osob ..ale o tym poczytasz w dziale emigracja oraz zielona karta

Napisano

z tym czasem moze byc roznie i nalezy sprawdzac co jakis czas jak ida daty-bo czasami sie cofaja i zamiast byc 10 lat jest 12..

do tego moze prawo sie zmieni i tyle sie nie bedzie czekac,przez ten czas duzo sie moze zmienic wiec to co piszemy moze byc juz nie aktualne :)

• 2 miesiące później...
Napisano

Ciekawa jestem czy moge sponsorowac moja siostre przyrodnia?(wspolna matka,inny ojciec).Czy to ma cos do rzeczy?Dziekuje za odpowiedz:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...