Skocz do zawartości

Wyjazd Do Usa

seba1511

Rekomendowane odpowiedzi

jedzenie okolo 150 tygodniowo chyba ze dasz rade jechac na polskich pierogach(3 usd) i kanapce oraz wodzie .

Z całą resztą postu się zgadzam, z tą wypowiedzią nie bardzo. 150 tygodniowo na jedną osobę to b. dużo, ja tyle wydaję na 3 osoby - tyle że nie kupuję gotowców i półproduktów. No dobra, makaron kupuję gotowy, nie chce mi się robić własnoręcznie :)

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Z całą resztą postu się zgadzam, z tą wypowiedzią nie bardzo. 150 tygodniowo na jedną osobę to b. dużo, ja tyle wydaję na 3 osoby - tyle że nie kupuję gotowców i półproduktów. No dobra, makaron kupuję gotowy, nie chce mi się robić własnoręcznie :unsure:

zgadzam sie z Jackie. Ja kupuje dla 2 osob( i psa :)) i do $150 tygodniowo nawet nie dochodze( a i tak kupuje wiecej niz pewnie powinnam :(), bo nie mial by kto tego wszytskiego jesc. No chyba, ze siedzialabym w domu cale dnie i jadla z nudow to oczywiscie mozna(choc nie bylo by to lawe). ale z cala reszta wypowiedzi jak najbardziej sie zgadzam :unsure:

pozdrawiam

Witam mam 21 lat i chce wyjechac do stanow szukam pomocy bo nie wiem od czego zaczac ile to by kosztowalo i czy jest sens ?nie chce jechac w celu zeby tam zarobic i wrócić tylko zyc tam na stale moze jest ktos kto by mi w tym wszystkim pomogl

bedzie ciezko niestety, a pracy na czarno nie polecam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...