Jackie Napisano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 jedzenie okolo 150 tygodniowo chyba ze dasz rade jechac na polskich pierogach(3 usd) i kanapce oraz wodzie . Z całą resztą postu się zgadzam, z tą wypowiedzią nie bardzo. 150 tygodniowo na jedną osobę to b. dużo, ja tyle wydaję na 3 osoby - tyle że nie kupuję gotowców i półproduktów. No dobra, makaron kupuję gotowy, nie chce mi się robić własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Z całą resztą postu się zgadzam, z tą wypowiedzią nie bardzo. 150 tygodniowo na jedną osobę to b. dużo, ja tyle wydaję na 3 osoby - tyle że nie kupuję gotowców i półproduktów. No dobra, makaron kupuję gotowy, nie chce mi się robić własnoręcznie zgadzam sie z Jackie. Ja kupuje dla 2 osob( i psa ) i do $150 tygodniowo nawet nie dochodze( a i tak kupuje wiecej niz pewnie powinnam ), bo nie mial by kto tego wszytskiego jesc. No chyba, ze siedzialabym w domu cale dnie i jadla z nudow to oczywiscie mozna(choc nie bylo by to lawe). ale z cala reszta wypowiedzi jak najbardziej sie zgadzam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kara_kc Napisano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 ja też nie wydaję tygodniowo aż tyle na jedzenie, ale na wakacjach to i nawet więcej wychodziło jak sie jada w tzw "rodzinnych jadlodajniach" to trzeba $20 na posiłek dla 2 osob liczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jenu Napisano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam mam 21 lat i chce wyjechac do stanow szukam pomocy bo nie wiem od czego zaczac ile to by kosztowalo i czy jest sens ?nie chce jechac w celu zeby tam zarobic i wrócić tylko zyc tam na stale moze jest ktos kto by mi w tym wszystkim pomogl bedzie ciezko niestety, a pracy na czarno nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.