BlackAngel Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Ponieważ nie posiadam prawka potrzebny mi ktoś kto bedzie w tym samym czasie co ja w CA i będzie mnie woził oczywiście koszty podzielę a i zapłacę Pliska odzywać się !!
c4r0 Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 LOL. Myślisz, że jak ktoś tu jest to siedzi na kanapie i czeka na okazję, żeby coś porobić? Nawet jak by ktoś chciał, to ludzie nie mają czasu na "wożenie Cię".
sly6 Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 chcesz kogos spotkac kto moze by mial czas na takie cos to wejdz na taka strone http://www.hospitalityclub.org/
BlackAngel Posted June 4, 2011 Author Report Posted June 4, 2011 myśle szanowne mądrale że ktoś może jedzie w tym czasie tam gdzie ja chociaż wątpie i ma prawko to byśmy pojechali razem, kaput ???
Joanna30 Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Ale nic nie piszesz od kiedy do kiedy tam będziesz. Wakacje to bardzo szerokie pojęcie.
BlackAngel Posted June 4, 2011 Author Report Posted June 4, 2011 No muszę sobie kupić kostium jak się walne na ręcznik w tych górach to huhu Jadę mniej więcej 15go września na jakieś 15-30 dni jeszcze nie wiem dokładnie...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.