Skocz do zawartości

Wyjazd Na Stałe Do Usa

Christian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Nie pracowałem, jedynie miałem praktykę w Biurze Architektonicznym przez miesiąc. Na temat prawa imigracyjnego nic nie wie, mogę się u niego zatrzymać, dostać zaproszenie, jeśli by to pomogło w otrzymaniu wizy.

Christian sprawy na temat imigracji legalnej do USA zaczynaja pomalutku nabierac waznosci wsrod naszych politykow.

Sami widza ze aby nie zawalic kraju kompletnie musza wyprostowac droge dla cennych obcokrajowcow.

Badz cierpliwy traktuj powaznie prace w zawodzie w Polsce jest szansa ze niedlugo cos sie rozwinie w tym kierunku.

Po prostu caly proces imigracji legalnej musi byc szybko zreformowamy i jest szansa w niedalekiej przyszlosci na lepsze.

Napisano

Teraz nie wiem co mam zrobić. Chyba spróbuje wyjechać na turystycznej (jeśli ją otrzymam, i na lotnisku mnie wpuszczą) i później coś na miejscu wymyślę.

Napisano

Później na miejscu na zalegalizowanie pobytu to ślub z obywatelką, lub przedłużanie turystycznej (koszty i czas) albo zmiana statusu chociażby na studencki...

Napisano

Matix z obywatelka :( ..

Christian a chociaz znasz sie na tym co zrobic,jak zrobic aby dobrze bylo czy tez uwazasz jak pewna czesc osob ze polece i zobacze co bedzie,takie myslenie moze sie zle skonczyc dla Ciebie..fakt zrobisz jak uwazasz ale nie znajac choc troche przepisow oraz innych spraw mozesz nie zle wpasc a wtedy i dobry adwokat nie pomoze bo albo czasu bedzie brakowac lub tez kasy nie bedzie na to.

kolejna sprawa jesli tak uwazasz ze wyjazd za rok jest ok to moze zaczniesz czytac strony rzadowe USA w sprawie wiz,czy beda jakies zmiany w prawie itd

bo przez 1 rok moze sie troche zmienic .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...