Baz Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 Pytanie jak w temacie. Otrzymałem odmowę otrzymania wizy z powodu małego związku z Polską i czy teraz stając ponownie przed jaśnie panem konsulem muszę znowu zapłacić za wniosek?
lenam Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 A kiedy masz zamiar starać się znów o wizę? pytam z czystej ciekawosci bo sama otrzymałam odmowe 24 czerwca i nie wiem ile czekac by starac sie powtornie
sly6 Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 kiedy mozna sie starac o wize http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/q17_2006.html
Baz Napisano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 Chciałem starać się teraz ponownie bo odmowę dostałem 4 tygodnie temu. Ale nie wiem czy jest sens. W moim życiu nie zaszły żadne zmiany, jestem emerytem więc pracy nie stracę, mam rodzinę ale to chyba wg nich za słabe związki z krajem. sly6 dziękuję za info.
alusia1408 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej, Ja również dostałam odmowę ale w kwietniu, powód zbyt małe powiązanie z krajem . A teraz zmieniła się moja sytuacja mam umowę w pracy na czas nieokreślony , dostałam się na studia . czy to może być wystarczająca zmiana w moim życiu dla konsula ?? I czy mogę się już ponownie starać o wizę .
Joanna30 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2011 Oczywiście, że może i oczywiście, że możesz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.