Joanna30 Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Jak już mówiłam - Twój wujek będzie najlepszym źródłem informacji i odpowiedzi na wszystkie takie pytania. Bo najlepiej zna okolicę, w której mieszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Joanna nie koniecznie moze znac odpowiedz co do starszych osob .. graczyk co do starszych osob to zalezy gdzie szukasz,przez kogo oraz na kogo trafisz--szukac mozna przez kosciol,rozne osoby-przez znajomych-znajomych Wujka itd bo moze ktos Ci zaproponowac mieszkanie z taka osoba i teraz w zaleznosci co bedziesz musial robic to moze byc spoko a mozesz juz po 1 dniu powiedziec dziekuje.. Bo nie wiem czy kiedys zajmowales sie takimi ludzmi,rozmawiales,bo sa rozni starsi ludzie ..jednym rozmowa sie przyda a innym cos zrobic w domu,zrobic toalete -pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaa Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Na Twoim miejscu poczekałbym z wyjazdem aż wujek dostanie chociaż 2 tygodniowy urlop, bo sam wyjazd do USA w celu siedzenia w domu (bo pracę raczej ciężko Ci będzie dostać) jest mało opłacalny. Teraz bilety na samolot do Newarku chodzą po 4000 zł, wiza 400zł, no i jeszcze tam pewnie będziesz chciał sobie coś kupić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUGAZI Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Wiem ale też nie chodzi mi o to że ot jest dziura bo same te Ludlow ma 20.000 mieszkanców 20k populacji to w warunkach amerykanskich dziura zabita dechami. mowisz ze przy barze sie nie nameczysz? Nameczy czy nie, raczej nie ma to znaczenia, zatrudnienie 16 latka przy sprzedazy alkoholu to prosta droga do duzych problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Fugazi masz racje co do alkoholu .. Inna tez sprawa jesli graczyk planujesz swoja przyszlosc z USA to sie dobrze zastanow nad praca i szukaniem pracy jesli kogos dobrze nie znasz,sa takie osoby ze Cie zatrudnia,wezma Twoje dane a potem bedziesz mogl zapomniec o wjezdzie do USA..Teraz wybor nalezy do Ciebie co zrobisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.