pacio177 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 A jaki ma to zwiazek z ta gazeta?
klusz Napisano 8 Września 2011 Zgłoś Napisano 8 Września 2011 Jestem jedna z tych szalonych babek od kuponow. Dzieki nim nasze domowe wydatki zmniejszyly sie o 3/4. Mam zapas wielu produktow na rok przynajmniej. Ostatnio zaczelam je nawet oddawac organizacja charytatywnym bo po co mi np 100 plynow do kapieli. Jedyne za co place pelna cene to warzywa,pieczywo i mieso. Oddanie sie kuponow wymaga wiele czasu, cierpliwosci, ale przyniesie tez wiele oszczednosci. Z pewnoscia moge to uznac jako dodatkowy dochod w mojej rodzinie, i co lepsze to jest nieopodatkowany dochod Wszystkich zainteresowanych tych tematem zapraszam do ogladania "Extreme Couponing" na TLC oraz wejscia na to forum internetowe http://www.afullcup.com/ Ja moje kupony biore z LA Times oraz z http://www.coupons.com/
makdonald Napisano 9 Września 2011 Zgłoś Napisano 9 Września 2011 pozdrawiam kalifornie ! tak trzymac ! p.s. od moze 15 lat na wyzywienie rodziny wydaje moze $5 miesiecznie - reszta to kupony/sales oraz dd ( big time )
Aleksandra82 Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2011 W jakich sieciach robicie zakupy? Kupony są na dolar, dwa zniżki, czyli to musi być miejsce, gdzie się kupony przelicza przez dwa tudzież trzy. Walmart tego nie robi, Pathmark bodajże tylko w jeden dzień. Do jakich sklepów wy chodzicie?
kzielu Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2011 Kroger. Kupony traktuje jak niepotrzebne śmiecie a ludzi z ich setkami blokujący kasy są dość irytujący... Zresztą Kroger wprowadził couponing policy na takich...
makdonald Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2011 W jakich sieciach robicie zakupy? Kupony są na dolar, dwa zniżki, czyli to musi być miejsce, gdzie się kupony przelicza przez dwa tudzież trzy. Walmart tego nie robi, Pathmark bodajże tylko w jeden dzień. Do jakich sklepów wy chodzicie? my ? glownie na zaplecze ALDIego...hehehe Kroger. Kupony traktuje jak niepotrzebne śmiecie a ludzi z ich setkami blokujący kasy są dość irytujący... Zresztą Kroger wprowadził couponing policy na takich... no wlasnie, dlatego juz od wielu lat bojkotujemy sklepy chodze po zakupy tylko "od zachrystii" nie ma kolejek, smrodu a przede wszystkim jest za darmo ...hehehe
gal Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2011 my ? glownie na zaplecze ALDIego...hehehe no wlasnie, dlatego juz od wielu lat bojkotujemy sklepy chodze po zakupy tylko "od zachrystii" nie ma kolejek, smrodu a przede wszystkim jest za darmo ...hehehe Makdonald to jestes na topie to podobno szalenie modne teraz tylko od zachrystii sczegolnie wsrod "young highly educated idiots"
makdonald Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Makdonald to jestes na topie to podobno szalenie modne teraz tylkood zachrystii sczegolnie wsrod "young highly educated idiots" pewnie masz na mysli jakies pozycje z kamasutry
Aleksandra82 Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Mi nikt z zaplecza Aldiego ani innego sklepu nic gratis nie da, dlatego pytam w jakim sklepie/sklepach można tak naprawdę oszczędzić. Program na TLC widziałam, ale wszystkie osoby były z południowych Stanów, chciałabym wiedzieć gdzie w NJ można tak zrobić zakupy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.