makdonald Napisano 12 Września 2011 Zgłoś Napisano 12 Września 2011 no i moje dziewczyny z akron u mialy racje aby zostac prawdziwa ( a nie dymana) RN trzeba PRZYNAJMNIEJ ukonczyc czteroletni nursing college. wiele z kolezanek moich studentek uprzednio dorabialo jeszcze dwa lata - nie jestem pewien po co ( moze jakies "masters" ?)
azrael Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 Nic nie zmienila ta strona to jest jedna wielka reklama na szkole pielegnarskie. Zeby byc Pielegniarka trzeba miec tylko 2 lata I Associates Degree. W Polsce jest to samo odrazu mozna isc do pracy po Licencjacie. Uwierz mi ze duzo ludzi ida od niczego do Associates I puznej pracuja w Szpitala.
makdonald Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 Uwiesz mi ze durzo ludzi ida od niczego do Associates I puznej pracuja w Szpitala. jestem trohe pszerarzony p.s. Tfojom polszczyznom
Jackie Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 no i moje dziewczyny z akron u mialy racje aby zostac prawdziwa ( a nie dymana) RN trzeba PRZYNAJMNIEJ ukonczyc czteroletni nursing college. wiele z kolezanek moich studentek uprzednio dorabialo jeszcze dwa lata - nie jestem pewien po co ( moze jakies "masters" ?) Umiejętność czytania ze zrozumieniem się kłania. W linku który podałeś napisane jest dokładnie to, co twierdzą wszyscy wypowiadający się w tym wątku (z wyjątkiem Ciebie).
makdonald Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 Umiejętność czytania ze zrozumieniem się kłania. W linku który podałeś napisane jest dokładnie to, co twierdzą wszyscy wypowiadający się w tym wątku (z wyjątkiem Ciebie). jesli juz mowa o "czytaniu ze zrozumieniem" to ja sobie nie przypominam abym podawal jakis link ...hehehe p.s. no to przeczytam za ciebie opiekunko nutrii: link, do ktorego pijesz podal niejaki gal ze mnie prosze zejsc
Jackie Napisano 16 Września 2011 Zgłoś Napisano 16 Września 2011 jesli juz mowa o "czytaniu ze zrozumieniem" to ja sobie nie przypominam abym podawal jakis link ...hehehe p.s. no to przeczytam za ciebie opiekunko nutrii: link, do ktorego pijesz podal niejaki gal ze mnie prosze zejsc Miało być "powołujesz". Tak czy siak, nie chce mi się z tobą gadać więcej na temat o którym guzik wiesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.