Eeyore Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 Mam pytanie w sprawie zmiany paszportu i adresu po wyslaniu dokumentow do loterii wizowej. jak to mozna zrobic? czy potrzeba podawac nowy numer paszportu? gdzie trzbea bedzie wyslac dane? co powinienem jeszcze wiedziec na ten temat? z gory dziekuje
Joanna30 Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 A czytałeś instrukcję do ostatniej loterii? Z tego, co czytałam w instrukcji do DV2012, to w zgłoszeniu nie trzeba podawac numeru paszportu. To, czy się zostało wylosowanym sprawdza się na stronie loterii. Nie wysyłają żadnych listów. Więc zmiana paszportu, jak i miejsca zamieszkania nie ma żadnego znaczenia. Zresztą zapoznaj się z instrukcją do DV2012: http://travel.state....ctions-ENGL.pdf Nie sądzę, żeby w na rok 2013 dokonali w niej jakiś istotnych zmian
dareknow0 Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Napisano 6 Września 2011 Liczy się tylko imię i nazwisko oraz data urodzenia. Jak tych danych nie zmieniłeś będzie ok
sly6 Napisano 7 Września 2011 Zgłoś Napisano 7 Września 2011 Mam pytanie w sprawie zmiany paszportu i adresu po wyslaniu dokumentow do loterii wizowej. masz na mysli wyslanie zgloszenia czy tez samo losowanie i potem dostajes- wysylasz wypelnione dokumenty do USA? bo co do 1 pyt to masz juz wyzej odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.