Skocz do zawartości

Dv 2013 Zgloszenie -Aplikacja ,pytania

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Sluchajcie co do moich zdjec to wlasnie wrocilem od fotografa bo jeszcze raz robilem:P teraz jest juz wszystko super:) mam pytanie ktore padlo juz na forum ale nie bylo jednoznacznej odpowiedzi:P kod pocztowy mam wpisac z kreska czy bez? i jesli wpisalem in care of moja rodzicielke to jest ok? przynajmniej ja tak to rozumiem ..

Napisano

Uuuu jak Poczta Polska, to bez PL znaków może być problem, bo to Polska poczta i Polski adres, A jak Polski urzędnik postanowi być tak gorliwy jak amerykański??? Nie przepuści i list deportuje spowrotem do Stanów przez Koluszki i pozostanie tylko modlitwa.... ;P

ps.

Listy dochodzą bez PL znaków, bez kreski w kodzie, nawet bez nr mieszkania/domu, a kiedyś jak się używało długopisów to i przychodziły z przestawionymi literami np. zamiast "ł" napisali "t".

Napisano

To napisz, jak Tobie wygodnie ;)

Ja odpowiedziałam koledze, jak ja bym napisała, gdybym wypełniała aplikację.

Ponieważ nie jest to sprecyzowane, to ja osobiście wolałabym nie przysparzać dodatkowych problemów poczcie z odczytywaniem adresu ;)

Napisano

jak ma zone to mozna dwie ;)

bo jedna wysyla maz a 2 zona :)

a jakie sa minusy tego

wystarczy ze zona-maz jako glowny aplikant nie bedzie sie kwalifikowac lub tez po dostaniu wizy powie ze nie leci no i koniec USA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...