myers Napisano 8 Października 2011 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 Sluchajcie co do moich zdjec to wlasnie wrocilem od fotografa bo jeszcze raz robilem:P teraz jest juz wszystko super:) mam pytanie ktore padlo juz na forum ale nie bylo jednoznacznej odpowiedzi:P kod pocztowy mam wpisac z kreska czy bez? i jesli wpisalem in care of moja rodzicielke to jest ok? przynajmniej ja tak to rozumiem ..
Joanna30 Napisano 8 Października 2011 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 Z kreską, bo to polska poczta musi się rozczytać, gdzie ewentualnie dostarczyć papiery. Mogłeś wpisać swoją rodzicielkę
emigum Napisano 8 Października 2011 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 Uuuu jak Poczta Polska, to bez PL znaków może być problem, bo to Polska poczta i Polski adres, A jak Polski urzędnik postanowi być tak gorliwy jak amerykański??? Nie przepuści i list deportuje spowrotem do Stanów przez Koluszki i pozostanie tylko modlitwa.... ;P ps. Listy dochodzą bez PL znaków, bez kreski w kodzie, nawet bez nr mieszkania/domu, a kiedyś jak się używało długopisów to i przychodziły z przestawionymi literami np. zamiast "ł" napisali "t".
Joanna30 Napisano 8 Października 2011 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 To napisz, jak Tobie wygodnie Ja odpowiedziałam koledze, jak ja bym napisała, gdybym wypełniała aplikację. Ponieważ nie jest to sprecyzowane, to ja osobiście wolałabym nie przysparzać dodatkowych problemów poczcie z odczytywaniem adresu
myers Napisano 9 Października 2011 Zgłoś Napisano 9 Października 2011 Dzieki Joanno dwie aplikacje wyslane, numerki wydrukowane i osadzone w bezpiecznym miejscu na szafie:) teraz tylko do maja:)
MODECOM Napisano 9 Października 2011 Zgłoś Napisano 9 Października 2011 do kolegi co wysłał 2 aplikacje- jesteś już na wstępie zdyskwalifikowany bo wysłałeś 2 aplikacje a można tylko 1 ludzie czytajcie instrukcje
sly6 Napisano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 9 Października 2011 jak ma zone to mozna dwie bo jedna wysyla maz a 2 zona a jakie sa minusy tego wystarczy ze zona-maz jako glowny aplikant nie bedzie sie kwalifikowac lub tez po dostaniu wizy powie ze nie leci no i koniec USA.
michaelz Napisano 9 Października 2011 Zgłoś Napisano 9 Października 2011 Zgłoszenie wysłane, teraz tylko pozostaje czekać na prezent urodzinowy 1 Maja
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.