Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam,

Czy przed losowaniem będzie wiadomo ilu Polaków złożyło aplikacje czy nie?

Czy gdzies są jakies szacunki jakim powodzeniem cieszyła sie loteria wśród Polaków w tym roku?

Tak powinno być wiadomo. Takie informacje podawano i można to było sprawdzić w internecie.Trzeba szukać :)

Napisano

jak ktoś znajdzie cos to niech tu podeśle pls....

Tak przy okazji jakie są wasze wrażenia z zainteresowania loteria, ale nie z forum ale z waszych okolic zamieszkania, z rozmów ze znajomymi...z ludźmi z pracy...

Mieszkam w Warszawie tutaj mam znajomych i nikt nigdy nie zaczął tego tematu z moich znajomych jak ja się pytałem to każdy coś tam słyszał ale nikt nie wysyłał....

Z tego wnioskuję że zainteresowanie w dużych miastach może być bardzo małe....(oczywiście nie musi)

Dodatkowo w połowie miesiąca robiłem zdjęcie u fotografa w centrum i tez się pytałem czy jest zwiększony popyt na zdjęcia nazwijmy je "wizowe" mówił mi że nic takiego nie zauważył...

Jakie macie doświadczenia w swoich okolicach z ciekawości...poruszali ludzie ten temat sami z siebie w waszym otoczeniu?

Napisano

moze nie chca mowic ;) wez takie cos pod uwage

kolejna sprawa dolicz tych z UK,Irlandii gdzie tak samo skladali wnioski a troche Polakow zagranica mieszka :)

z

Napisano

nie no sami nie dojdziemy ile wiadomo...

no wlasnie jak ktos siedzi w UK Irlandii to niech też napisze czy wysyłają ludzi z jego otoczenia itd....

już nie podejrzewam tego ze wszyscy rodacy wysyłaja zgłoszenia w konspiracji hehehehe chociaż kto wie kto wie....

Napisano

dodaj do tego kilkuletnią przerwę (sam sobie przypadkiem po latach przypomniałem o loterii)

dodaj jeszcze ten straszny kryzys jaki jest w USA, a raczej w polskiej tv. (który jest niczym w porównaniu z polskim dobrobytem)

Wnosków wcale nie musi być dużo, a prawdłowych to nawet całkiem mało. :)

Napisano

dodaj do tego kilkuletnią przerwę (sam sobie przypadkiem po latach przypomniałem o loterii)

dodaj jeszcze ten straszny kryzys jaki jest w USA, a raczej w polskiej tv. (który jest niczym w porównaniu z polskim dobrobytem)

Wnosków wcale nie musi być dużo, a prawdłowych to nawet całkiem mało. :)

wnioskow moze byc calkiem malo bo ci z duzych miast "nie przejawiaja zainteresowania" a ci ze wsi to owszem ale wypelnic nie UMIA...hehehe

Napisano

wnioskow moze byc calkiem malo bo ci z duzych miast "nie przejawiaja zainteresowania" a ci ze wsi to owszem ale wyplenic nie UMIA...hehehe

Oby, to były prorocze słowa :P

Tak sobie patrzę jakie ludzie mają problemy w związku z tą loterią i wymyśliłem swój:

A co jak trafimy obaj: ja i brat?? Kto z matką zostanie na starość?!?! :blink:

Toż to będzie niesamowicie szyderczy chichot losu!! Pradziad właśnie z podobnego powodu musiał wracać... :o

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...