sly6 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 cos bedzie wiadome ile osob wyslalo zgloszenie ,,nalezy sprawdzac to np forum bo ktos moze cos napisze
dareknow0 Napisano 14 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 Witam, Czy przed losowaniem będzie wiadomo ilu Polaków złożyło aplikacje czy nie? Czy gdzies są jakies szacunki jakim powodzeniem cieszyła sie loteria wśród Polaków w tym roku? Tak powinno być wiadomo. Takie informacje podawano i można to było sprawdzić w internecie.Trzeba szukać
mikun Napisano 14 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 no właśnie googluje i nie coś widzę...
mikun Napisano 14 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 jak ktoś znajdzie cos to niech tu podeśle pls.... Tak przy okazji jakie są wasze wrażenia z zainteresowania loteria, ale nie z forum ale z waszych okolic zamieszkania, z rozmów ze znajomymi...z ludźmi z pracy... Mieszkam w Warszawie tutaj mam znajomych i nikt nigdy nie zaczął tego tematu z moich znajomych jak ja się pytałem to każdy coś tam słyszał ale nikt nie wysyłał.... Z tego wnioskuję że zainteresowanie w dużych miastach może być bardzo małe....(oczywiście nie musi) Dodatkowo w połowie miesiąca robiłem zdjęcie u fotografa w centrum i tez się pytałem czy jest zwiększony popyt na zdjęcia nazwijmy je "wizowe" mówił mi że nic takiego nie zauważył... Jakie macie doświadczenia w swoich okolicach z ciekawości...poruszali ludzie ten temat sami z siebie w waszym otoczeniu?
sly6 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 moze nie chca mowic wez takie cos pod uwage kolejna sprawa dolicz tych z UK,Irlandii gdzie tak samo skladali wnioski a troche Polakow zagranica mieszka z
mikun Napisano 14 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 nie no sami nie dojdziemy ile wiadomo... no wlasnie jak ktos siedzi w UK Irlandii to niech też napisze czy wysyłają ludzi z jego otoczenia itd.... już nie podejrzewam tego ze wszyscy rodacy wysyłaja zgłoszenia w konspiracji hehehehe chociaż kto wie kto wie....
emigum Napisano 14 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 dodaj do tego kilkuletnią przerwę (sam sobie przypadkiem po latach przypomniałem o loterii) dodaj jeszcze ten straszny kryzys jaki jest w USA, a raczej w polskiej tv. (który jest niczym w porównaniu z polskim dobrobytem) Wnosków wcale nie musi być dużo, a prawdłowych to nawet całkiem mało.
makdonald Napisano 14 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 dodaj do tego kilkuletnią przerwę (sam sobie przypadkiem po latach przypomniałem o loterii) dodaj jeszcze ten straszny kryzys jaki jest w USA, a raczej w polskiej tv. (który jest niczym w porównaniu z polskim dobrobytem) Wnosków wcale nie musi być dużo, a prawdłowych to nawet całkiem mało. wnioskow moze byc calkiem malo bo ci z duzych miast "nie przejawiaja zainteresowania" a ci ze wsi to owszem ale wypelnic nie UMIA...hehehe
emigum Napisano 14 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 wnioskow moze byc calkiem malo bo ci z duzych miast "nie przejawiaja zainteresowania" a ci ze wsi to owszem ale wyplenic nie UMIA...hehehe Oby, to były prorocze słowa Tak sobie patrzę jakie ludzie mają problemy w związku z tą loterią i wymyśliłem swój: A co jak trafimy obaj: ja i brat?? Kto z matką zostanie na starość?!?! Toż to będzie niesamowicie szyderczy chichot losu!! Pradziad właśnie z podobnego powodu musiał wracać...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.