Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam jeszcze jedno pytanie: jest tam rubryka 8a In Care of, czy nalezy to uzupełnic jesli wpisze swoj adres? nie za bardzo rozumiem to wyjasnienie pod tym akapitem?

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

jesli Ty sama odbierasz poczte lub tez ktos bedzie wiedziec ze ten list z USA jest dla Ciebie mozesz to zostawic puste..

wpiszesz w google in care of dv lottery i zobaczysz jak kto jest z tym :)

Napisano

Nie musisz podawać swojego adresu, ale adres kogoś, kto za Ciebie odbierze pocztę (bo np. wiesz, że w terminie, kiedy będą rozsyłane papiery nie będzie Cię w domu, a np. znajomi/rodzina będą - bo zawsze są - i będą mogli odebrać te papiery) ;)

EDIT: Znów sly6 mnie ubiegł :D

Napisano

Mam do was pytanko co do wyksztalcenia . Czy osoby z ukonczona szkola podstawowa i trzyletnia zawodowa moga w ogole wysylac zgloszenie do loterii ? Chodzi o to ze lacznie jest to 11 letni okres nauki a z tego co da sie wyczytac na forum ma to byc 12 lat ?

Napisano

Skoro ma być 12 lat ukończone, to nie może być mniej.

Ale można też mieć dwa lata pracy w zawodzie.

Zajrzyj do instrukcji, tam jest napisane jakie zawody mogą być.

Napisano

wojtasek widze ze nie czytales instrukcji a szkoda

bo bys zadal pytanie nie o wyksztalcenie a o zawod oraz doswiadczenie zawodowe ktore jest tak samo wazne jak szkola srednia

wiec tego szukaj dla siebie w instrukcji

masz podane strony www w instrukcji gdzie sprawdzisz czy Twoj zawod jest poszukiwany oraz masz doswiadczenie :)

faktycznie duzo sie pisze na forum o szkole sredniej ale jesli choc kazdy przeczyta dobrze instrukcje to zobaczy jak jest z zawodem-doswiadczeniem .

strona do instrukcji jest w 1 poscie tego tematu ,,jest w jezyku angielskim oraz polskim

zycze milej lektury.

Napisano

dzieki sly za info :) Ciekawi mnie jeszcze czy stronka loterii bedzie dzialac na przegladarkach innych niz IE jakos nie usmiecha mi sie przesiadac z win7 na xp :)

No wlasnie a czy ja ją otworze na Macu?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...