kostaryka Napisano 19 Września 2011 Zgłoś Napisano 19 Września 2011 Mam jeszcze jedno pytanie: jest tam rubryka 8a In Care of, czy nalezy to uzupełnic jesli wpisze swoj adres? nie za bardzo rozumiem to wyjasnienie pod tym akapitem?
sly6 Napisano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 19 Września 2011 jesli Ty sama odbierasz poczte lub tez ktos bedzie wiedziec ze ten list z USA jest dla Ciebie mozesz to zostawic puste.. wpiszesz w google in care of dv lottery i zobaczysz jak kto jest z tym
Joanna30 Napisano 19 Września 2011 Zgłoś Napisano 19 Września 2011 Nie musisz podawać swojego adresu, ale adres kogoś, kto za Ciebie odbierze pocztę (bo np. wiesz, że w terminie, kiedy będą rozsyłane papiery nie będzie Cię w domu, a np. znajomi/rodzina będą - bo zawsze są - i będą mogli odebrać te papiery) EDIT: Znów sly6 mnie ubiegł
wojtasek Napisano 19 Września 2011 Zgłoś Napisano 19 Września 2011 Mam do was pytanko co do wyksztalcenia . Czy osoby z ukonczona szkola podstawowa i trzyletnia zawodowa moga w ogole wysylac zgloszenie do loterii ? Chodzi o to ze lacznie jest to 11 letni okres nauki a z tego co da sie wyczytac na forum ma to byc 12 lat ?
Joanna30 Napisano 19 Września 2011 Zgłoś Napisano 19 Września 2011 Skoro ma być 12 lat ukończone, to nie może być mniej. Ale można też mieć dwa lata pracy w zawodzie. Zajrzyj do instrukcji, tam jest napisane jakie zawody mogą być.
sly6 Napisano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 19 Września 2011 wojtasek widze ze nie czytales instrukcji a szkoda bo bys zadal pytanie nie o wyksztalcenie a o zawod oraz doswiadczenie zawodowe ktore jest tak samo wazne jak szkola srednia wiec tego szukaj dla siebie w instrukcji masz podane strony www w instrukcji gdzie sprawdzisz czy Twoj zawod jest poszukiwany oraz masz doswiadczenie faktycznie duzo sie pisze na forum o szkole sredniej ale jesli choc kazdy przeczyta dobrze instrukcje to zobaczy jak jest z zawodem-doswiadczeniem . strona do instrukcji jest w 1 poscie tego tematu ,,jest w jezyku angielskim oraz polskim zycze milej lektury.
wojtasek Napisano 19 Września 2011 Zgłoś Napisano 19 Września 2011 dzieki sly za info Ciekawi mnie jeszcze czy stronka loterii bedzie dzialac na przegladarkach innych niz IE jakos nie usmiecha mi sie przesiadac z win7 na xp
Joanna30 Napisano 19 Września 2011 Zgłoś Napisano 19 Września 2011 Będziesz miał aż cały miesiąc, żeby się o tym przekonać
jenu Napisano 19 Września 2011 Zgłoś Napisano 19 Września 2011 dzieki sly za info Ciekawi mnie jeszcze czy stronka loterii bedzie dzialac na przegladarkach innych niz IE jakos nie usmiecha mi sie przesiadac z win7 na xp No wlasnie a czy ja ją otworze na Macu?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.