emigum Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Nie! W hebrajskim! k..wa! ps. Sorry. Nie wytrzymałem.
pacio177 Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 to se zmien bielizne ;] pytam bo mogłoby byc w j. polskim ;]
sly6 Napisano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2011 mozna wyslac pytanie w j.polskim.
emigum Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Skoro wiesz, że to mail polskiego konsulatu to po co pytasz w jakim języku... eee tam
pacio177 Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 no ja nic takiego nie powiedziałem.Za to tobie sie ewidetnie pomyliło z konsulatem w jerozolimie
sly6 Napisano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2011 podany e-mail nie jest do polskiego konsulatu a jest do Ambasady USA w Warszawie
pinang Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Zrobiłem sobie dziś zdjęcie, dokładnie takie jakiego wymaga instrukcja. Przetestowałem na tym linku, który ktoś podawał http://travel.state....G_cropper.html# i wyskakuje mi komunikat, żebym wybrał inne zdjęcie, bo na tym mam za dużą głowę... A zdjęcie jest dokładnie jak wymaga instrukcja. Nie wiem czy to wiarygodna strona czy mam robić inne zdjęcie, jak tak to jakie, skoro te spełnia wymagania instrukcji.. Oczywiście zdjęcie robił mi normalny fotograf a nie ja sam, potem tylko sprawdzilem wszystkie wymiary i niby ok
emigum Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Nie ma bardziej wiarygodnych stron niż .GOV i .EDU, więc to co tam piszą jest prawdą lub jest to błąd programu, które zdarzają się nawet amerykanom (patrz. anulowana loteria wizowa) podany e-mail nie jest do polskiego konsulatu a jest do Ambasady USA w Warszawie Pierwotnie nawet napisałem, że do ambasady, ale potem poprawiłem, żeby się nikt nie doczepił. Sprawy KonsularneKonsulat w Warszawie Wizy, Sekcja Obywateli Amerykańskich, sprawy imigracyjne, sprawy konsularne, skargi, sugestie, komentarze, etc. źródło: http://polish.poland...contact-us.html
m46 Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Witam, przeczytałem wszystko dokładnie, próbowałem uploadować na stronę zdjęcie ale ciągle pokazuje jakieś błędy że też mam za dużą głowę... Mógłby ktoś doświadczony w loterii ocenić moje zdjęcie czy jest dobre?Wysłałbym na PM.
pacio177 Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Zrobiłem sobie dziś zdjęcie, dokładnie takie jakiego wymaga instrukcja. Przetestowałem na tym linku, który ktoś podawał http://travel.state....G_cropper.html# i wyskakuje mi komunikat, żebym wybrał inne zdjęcie, bo na tym mam za dużą głowę... A zdjęcie jest dokładnie jak wymaga instrukcja. Nie wiem czy to wiarygodna strona czy mam robić inne zdjęcie, jak tak to jakie, skoro te spełnia wymagania instrukcji.. Oczywiście zdjęcie robił mi normalny fotograf a nie ja sam, potem tylko sprawdzilem wszystkie wymiary i niby ok w ktorym momencie wyskakuje taki komunikat? bo u mnie jest chyba ok bo udalo mi sie zapisac i nie ma zadnych powiadomien
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.