sly6 Napisano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2011 50% ??cos zle czytasz widze zawsze jest losowanych wiecej osob niz jest wiz do wydania i jesli wiz ma byc 3,500 to moga wylosowac z 7 tys osob ..wiec stad masz te 50%.. swiadectwo o niekaralnosci to jest jedno,do tego nalezy tez miec zrobione badania medyczne a ktore tez sie bierze pod uwage.. Nie mozesz pisac czegos co jest nie zgodnie z prawda wiec piszesz na teraz gdzie jestes ... Bylo tez pisane na forum ze jesli bedziesz po za granicami Polski to mozesz miec rozmowe w ktoryms z Konsulatow USA i jesli to bedzie Kanada to tam bedziesz miec rozmowe ale ,,po 1 maja zalogujesz sie na strone i zobaczysz czy wygrales i jesli bedzie ze wygrales to Ci koperte wysla na adres podany w Polsce a wtedy w Polsce ktos bedzie musial odeslac Ci ja do Kanady szybko ,,w tych papierach bedzie gdzie bedziesz chcial miec rozmowe ,,i tam wpisujesz dany Konsulat..
emigum Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 A u nich nie. Ich nie obowiązują przepisy unijne. Nasze dane zostają w systemie. "Tak na wszelki wypadek". Jak by ktoś niewylosowany jednak chciał przejść przez zieloną granicę i "zgubił" po drodze dokumenty. "Q: Ale przecież to jest tyle danych! Kto będzie to trzymał?! " -> "A.: 16 milionów wpisów x 150kb każdy = 2 400 000 000 000 B = ok 2.5 TB danych - jeden dysk twardy za ok 100 USD. ;-D " Jednak to ciągle dziki kraj i dzikie obyczaje. A w Europie kulturka. Zaspokoiłeś moją ciekawość. ps emigum cala Polske zajal w tydzien Hitler? walki trwaly do pazdziernika wiec to troche wiecej niz 1 tydz byla walka ..od taki maly off topic Oj tam zajął, zajął. Gdzieś na wyspach Dalekiego Wschodu japońce walczyli jeszcze w latach 70-tych... Nie dali zająć lasu amerykanom Ale niech będzie m-c, dla naszych martwych bohaterów.
peter24 Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Witam a ja ma pytanie do " Wojtkow " bo też jestem informatykiem z wykształcenia i tez interesuję się trochę programowaniem i robieniem stron internetowych. W jakich językach programujesz ? Ja ma o tyle gorzej że jestem adeptem i trudno jest się gdziekolwiek wbić w dzisiejszych czasach. Studia skonczyłem w tamtym roku. Może jak jesteś z okolic krakowa to może byś zechciał przyjąć do siebie biednego informatyka do nauki programowania? Pewnie mi sie oberwie od admina za ten post który nie ma nic wspólnego z zieloną kartą, a tak przy okazji ciekawe właśnie jest jak tam z pracą dla informatyków jest ? Może Syl6 coś wie ..... ?
sly6 Napisano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2011 wpr a te pytanie to jakiej jest tresci?
Joanna30 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 jak odp na 6 pytanie? Jeśli chodzi Ci o to, o co myślę, że chodzi (aczkolwiek nie sprecyzowałeś o co Ci chodzi), to tam jest ładnie wyjaśnione, co zaznaczyć i dlaczego tak czy inaczej.
joanna2 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 Witam W pyt. 7 załączam tylko swoje zdjecie czy męza tez ? czy jego zdjecie w pyt 15? prosze o odpowiedz
Joanna30 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 To pytanie już było zadane. Do pierwszej części (pierwszego arkusza) dołączasz tylko swoje zdjęcie, bo ona dotyczy tylko Ciebie. W drugiej części (w drugim arkuszu) wypełniasz dane męża i tam dodajesz jego zdjęcie.
joanna2 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 Joanna30 dziekuje za odpowiedz. Widzialam na jakiejs stronce informacje o tym by w pyt 7 zalaczyc swoje i męża a na innej ze tylko meza dlatego wolalam sie upewnic. Moze zna ktos strone z wzorem jak to wypełnic ?
sly6 Napisano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2011 a na jakiej to stronie widzialas?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.