Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

50% ??cos zle czytasz widze ;)

zawsze jest losowanych wiecej osob niz jest wiz do wydania i jesli wiz ma byc 3,500 to moga wylosowac z 7 tys osob ..wiec stad masz te 50%..

swiadectwo o niekaralnosci to jest jedno,do tego nalezy tez miec zrobione badania medyczne a ktore tez sie bierze pod uwage..

Nie mozesz pisac czegos co jest nie zgodnie z prawda wiec piszesz na teraz gdzie jestes ...

Bylo tez pisane na forum ze jesli bedziesz po za granicami Polski to mozesz miec rozmowe w ktoryms z Konsulatow USA i jesli to bedzie Kanada to tam bedziesz miec rozmowe ale ,,po 1 maja zalogujesz sie na strone i zobaczysz czy wygrales i jesli bedzie ze wygrales to Ci koperte wysla na adres podany w Polsce a wtedy w Polsce ktos bedzie musial odeslac Ci ja do Kanady szybko ,,w tych papierach bedzie gdzie bedziesz chcial miec rozmowe ,,i tam wpisujesz dany Konsulat..

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A u nich nie. Ich nie obowiązują przepisy unijne. Nasze dane zostają w systemie. "Tak na wszelki wypadek". Jak by ktoś niewylosowany jednak chciał przejść przez zieloną granicę i "zgubił" po drodze dokumenty.

"Q: Ale przecież to jest tyle danych! Kto będzie to trzymał?! " -> "A.: 16 milionów wpisów x 150kb każdy = 2 400 000 000 000 B = ok 2.5 TB danych - jeden dysk twardy za ok 100 USD. ;-D "

Jednak to ciągle dziki kraj i dzikie obyczaje. A w Europie kulturka. Zaspokoiłeś moją ciekawość.

ps

emigum cala Polske zajal w tydzien Hitler?

walki trwaly do pazdziernika wiec to troche wiecej niz 1 tydz byla walka ..od taki maly off topic

Oj tam zajął, zajął.

Gdzieś na wyspach Dalekiego Wschodu japońce walczyli jeszcze w latach 70-tych... Nie dali zająć lasu amerykanom ;) Ale niech będzie m-c, dla naszych martwych bohaterów.

Napisano

Witam

a ja ma pytanie do " Wojtkow " bo też jestem informatykiem z wykształcenia i tez interesuję się trochę programowaniem i robieniem stron internetowych.

W jakich językach programujesz ? Ja ma o tyle gorzej że jestem adeptem i trudno jest się gdziekolwiek wbić w dzisiejszych czasach. Studia skonczyłem w tamtym roku. Może jak jesteś z okolic krakowa to może byś zechciał przyjąć do siebie biednego informatyka do nauki programowania?

Pewnie mi sie oberwie od admina za ten post który nie ma nic wspólnego z zieloną kartą, a tak przy okazji ciekawe właśnie jest jak tam z pracą dla informatyków jest ? Może Syl6 coś wie ..... ?

Napisano

jak odp na 6 pytanie?

Jeśli chodzi Ci o to, o co myślę, że chodzi (aczkolwiek nie sprecyzowałeś o co Ci chodzi), to tam jest ładnie wyjaśnione, co zaznaczyć i dlaczego tak czy inaczej.

Napisano

To pytanie już było zadane.

Do pierwszej części (pierwszego arkusza) dołączasz tylko swoje zdjęcie, bo ona dotyczy tylko Ciebie.

W drugiej części (w drugim arkuszu) wypełniasz dane męża i tam dodajesz jego zdjęcie.

Napisano

Joanna30 dziekuje za odpowiedz. Widzialam na jakiejs stronce informacje o tym by w pyt 7 zalaczyc swoje i męża a na innej ze tylko meza dlatego wolalam sie upewnic.

Moze zna ktos strone z wzorem jak to wypełnic ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...