peter24 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 Czy może być makijaż na zdjęciu ? ktoś wie ?
peter24 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 I jeszcze takie pytanie: 1. Czy osoba, która ewentualnie dostanie zielona karte, bedzie mogła sobie wybrać stan i miasto, w którym będzie się chciała osiedlić wraz z rodziną?? 1. jaki adres należy podać, bo ja mam dwa adresy - stały w Krakowie np. i na czas określony w SOSNOWCU?
wojtkow Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 Na to nawet ja Ci odpowiem: ad 1. wręcz będziesz musiał sobie wybrać ad 2. ten na który chcesz dostać ewentualne papiery.
Joanna30 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 Osoba, która przejdzie pomyślnie cały proces imigracyjny, będzie sobie mogła zamieszkać gdzie tylko będzie chciała, jeśli będzie ją na to stać. Jeśli znajdzie sobie tam pracę, albo będzie miała wystarczająco dużo środków, żeby się utrzymać, nim sobie tę pracę znajdzie. Adres podajesz taki, pod którym będzie można wysłać do Ciebie dokumenty do wypełnienia. Nie ma znaczenia, czy jesteś tam zameldowany, czy nie. Co do makijażu, to tak, jak się robi wszelakie inne zdjęcia.
sly6 Napisano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2011 sa takie przypadki w zyciu ze ktos nie moze podac adresu wlasciwego i wtedy moze podac adres kogos innego gdzie te papiery dojda.. wazne aby te papiery odebrac szybko jak dojda.
peter24 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 Uwaga na oszustów http://kontakt24.tvn.pl/temat,oszustwo-quot-na-zielona-karte-quot-,148507.html
sly6 Napisano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2011 peter a to czytales,,,na forum mam duzo tematow tego rodzaju ze ktos cos dostal,mial telefon http://forum.usa.inf...a/page__st__200 ale dobrze ze Pan Krzysztof z artykulu poszukal na necie pewnych spraw
joanna2 Napisano 19 Października 2011 Zgłoś Napisano 19 Października 2011 Mam pytanie Zaczelam wypelniac formularz i mam jakis blad . W pytaniu 6 zaznaczylam Yes i Poland jak powinno byc?
Joanna30 Napisano 19 Października 2011 Zgłoś Napisano 19 Października 2011 Bo kraj w punkcie 6 podaje się tylko wtedy, kiedy wybrało się opcję "No" (co jest tam wyraźnie zaznaczone).
sly6 Napisano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2011 jesli jest zaznaczone yes a Polska bierze udzial w loterii teraz to nic dalej nie nalezy wypelniac-zaznaczac..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.