ktos1 Napisano 27 Października 2011 Zgłoś Napisano 27 Października 2011 No to miałeś szczęście Długo już jesteś tam? Ja po nowym roku też tam będę będziemy z mężem zwiedzać NY już nie mogę się doczekać ale boję się tego długiego lotu... ale coś za coś troszkę strachu a ile przyjemności Niezapomniane wspomnienia i mam nadzieję że świetne fotki ))
dareknow0 Napisano 27 Października 2011 Zgłoś Napisano 27 Października 2011 Loteria DV-2005 . Zwiedzanie NY zimą trochę mało atrakcyjne.No chyba ,że lecicie na wiosnę lub latem.
ktos1 Napisano 27 Października 2011 Zgłoś Napisano 27 Października 2011 to już parę lat minęło, dzieci zadowolone? lecimy na wiosnę no ale to też po nowym roku
dareknow0 Napisano 27 Października 2011 Zgłoś Napisano 27 Października 2011 tak ,bardzo.To proponuję najlepiej koniec maja lub początek czerwca.Nie powinno być wtedy jeszcze upałów i myślę ,że to najlepszy okres na zwiedzanie
ktos1 Napisano 27 Października 2011 Zgłoś Napisano 27 Października 2011 mieliśmy jechać wcześniej ale właśnie doszliśmy do wniosku że w zimie bez sensu bo ciężkie walizki będą maj będzie dobry jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, urlopy mamy zaklepane więc niech tak zostanie bardzo przepraszam że zaśmiecałam swoimi pytaniami ten wątek mam nadzieję że mi wybaczycie dobrej nocy życzę no a dareknow0 miłego popołudnia
mathew75 Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2011 Taki artykuł: http://biznes.interi...ac,1715124,4204 Oczywiście nie jest to deportacja, ale system musi być ciągle bardzo dziurawy, jeśli ktoś, kto nie kwalifikuje się do wpuszczenia na terytorium USA, dostaje bez broblemu promese w konsulacie...
sly6 Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2011 to ze system jest dziurawy to juz wiele razy bylo opisane tutaj ale na granicy duzo wychodzi.. ciekawy to artykul ,..
mathew75 Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2011 Kolejny przykład na to, że system wizowy w niczym Polakom nie pomaga, bo "preselekcja", po prostu nie działa...
dareknow0 Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2011 Promesa wizy turystycznej nigdy nie daje pewności wjazdu na teren USA.Daje możliwość jedynie wejścia na pokład samolotu lecącego do USA i tyle. Wizę na druku I-94 przyznaje ( albo nie) urzędnik na lotnisku.
sly6 Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2011 co w tym artykule nie jest jasne to na jakiej wizie ta osoba poleciala ,ze byla pare lat a do tego ze legalnie pracowala..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.