patryszka92 Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Cześć. Widzę że post nie jest już aż taki aktualny, no ale napisze ^^. Ja osobiście bede przebywał w NYC od 14 sierpnia równy miesiąc Wiec jak coś to można się zgadać na zwiedzanie ^^ Jestem jak najbardziej za hehe ja też jadę , ale chyba 9 sierpnia bądz 10 i niestety sama ..
Honey Bunny Napisano 26 Maja 2012 Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Hej!!!! swoja prace koncze 24.08 i chce zwiedzic wszystko co tylko sie da:D:D aktualne to wciaz??
madziulinska Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Hej!! Bede w NYC od 17 sierpnia . Bardzo chetnie sie z kims umowie na wspolne zwiedzanie
almaree Napisano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2012 Hej!! Jest ktos teraz w nyc?? Moze wspolne zwiedzanie/kawa/piwo/impreza?)
przemo84 Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2012 Chciałem jechać w sierpniu lub wrześniu 2012, w lipcu pracuję przy Euro we Wrocławiu. Na jak długo się wybierasz? Bylem 3 razy polecam wiele fajnych miejsc. To maisto nie spi pokochalem chce wrocic:)))))))
podar Napisano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2012 Szukam chętnych do wspólnego wyjazdu. Powiedzmy, że 17-24 września (bilet kosztuje teraz <2000zł). Wcześniej już byłem na zachodnim wybrzeżu. Nocowanie najlepiej w hostelach, ale się nie upieram. A może czyta to ktoś z mieszkańców NYC i wynajmie nam pokój Dobrze byłoby też przywieźć kilka sztuk sprzętu na handel. Mam 27 lat i jestem studentem z Poznania. Proszę pisać na email dexmen[malpa]gmail.com
mariaszymczak Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 witam. ja i mój chłopak szukamy chętnych do wspólnego zwiedzania wschodniego wybrzeża. przylatujemy do NY 20.09.2012 i zostajemy do 5.10.2012( tylko 2 tyg ). chcielibyśmy wynająć auto i zjechać w dół aż do Miami, tam zatrzymać się na krótki plażing żeby koszty wynajęcia auta sie rozłożyły-szukamy pozytywnych turystów do wspólnego zwiedzania. w kupie raźniej:) jesteśmy z Poznania , rocznik 85 pozdrawiam
makdonald Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 Szukam chętnych do wspólnego wyjazdu. Powiedzmy, że 17-24 września (bilet kosztuje teraz <2000zł). Wcześniej już byłem na zachodnim wybrzeżu. Nocowanie najlepiej w hostelach, ale się nie upieram. A może czyta to ktoś z mieszkańców NYC i wynajmie nam pokój Dobrze byłoby też przywieźć kilka sztuk sprzętu na handel. Mam 27 lat i jestem studentem z Poznania. Proszę pisać na email dexmen[malpa]gmail.com 27 lat i student ? to Ty chyba jestes "graduate student"? jesli chodzi o handel to wyglada na to , ze USA obecnie przyjelo role PL a PL role USSR oczywiscie w relacji do lat 70tych ubieglego wieku
maciek2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2012 27 lat i student ? to Ty chyba jestes "graduate student"? Nie słyszałeś o "wiecznych" studentach? Takie rzeczy tylko w Polsce...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.