maurycy Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2012 Nie słyszeliście np. o wypadkach losowych (czyt. urlopach studenckich) lub o dalszych studiach tj. studiach doktoranckich : ) ?
podar Napisano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2012 Nie słyszeliście np. o wypadkach losowych (czyt. urlopach studenckich) lub o dalszych studiach tj. studiach doktoranckich : ) ? ... albo o rozpoczynaniu studiów dopiero wskutek postępującej kariery zawodowej, a następnie rezygnowaniu z posady i pozostaniu tylko studentem Nie każdy wie, że można od razu kupić bilet wieloodcinkowy, np WAW-NYC-MIA-WAW. Cena nie odstrasza. Ja zostawiam sobie Miami i Orlando na następny raz. Ja jestem już po zakupie biletu. W NYC jestem od 21-27 września. Mam zrobioną rezerwację w hostelu niedaleko Midtown Manhatan. Na dzień 26 września kupiłem bilet autobusowy do Waszyngtonu. Z wielką chęcią nawiążę nowe kontakty.
Wiola26 Napisano 5 Września 2012 Zgłoś Napisano 5 Września 2012 Hej wybieram się do NYC od 12 do 22 września br. Myślałam też o wynajęciu auta na miejscu i zwiedzaniu innych miast. Jesli jest ktoś chętny na wspólny wyjazd zwiedzanie czy balety... piszcie
Danny Boy Napisano 21 Września 2012 Zgłoś Napisano 21 Września 2012 NYC zwiedzania samochodem nie polecam Szkoda czasu na szukanie parkingu.
Big Napisano 22 Września 2012 Zgłoś Napisano 22 Września 2012 Myślałam też o wynajęciu auta na miejscu i zwiedzaniu innych miast. Super pomysl. Ja tak zrobilem i bylem autem w Waszyngtonie i w Kanadzie nad Niagara. Z doswiadczenia: 1. NAWET NIE MYSL o wjezdzaniu samochodem na Manhattan 2. przyjmij, ze srednia predkosc na trasie wyniesie jakies 80km/h i to jesli nie bedzie korkow - ja oparlem sie na Google i ich wyliczeniach i SRODZE sie zawiodlem. Sam wyjazd z NY (Queens), zajmowal ok 1-1.5h.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.