gal Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 Kazdy kto byl w wojsku, podpisze sie dwiema nogami pod slowami noblisty, ze zolnierze to tepe i glupie zwierzeta uzywane w polityce zagranicznej. Akto to ten "noblista"
siemasz Napisano 16 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2011 Czesc!! Mozecie mi powiedziec w jakim wieku ludzie najczesciej wstepuja do armii ?? Przedzial to chyba 17-34, ale chodzi mi bardziej jak to wyglada w praktyce. Czy duzo jest ludzi wstepujacych ktorzy maja powiedzmy okolo 30 lat ?? Do marines to raczej "mlodziez" idzie(z tego co mi wiadomo). Przedzial wiekowy17-28 gdzie 26-cio letni rekrut to juz podobno ewenement . Ciekawi mnie jak wyglada to w armii. Pozdrawiam!!
dareknow0 Napisano 16 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2011 Najczęściej po skończeniu High School .
FUGAZI Napisano 16 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2011 Najczęściej po skończeniu High School . Albo jak im zabraknie kasy lub checi na kontynuowanie koledzu.
siemasz Napisano 16 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2011 Czyli ludzi okolo 30-stki raczej nie zobaczymy jako nowo przyjetych rekrutow mimo ze do 34 jest limit- niezle .
FUGAZI Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2011 Mozecie mi powiedziec w jakim wieku ludzie najczesciej wstepuja do armii ?? Czyli ludzi okolo 30-stki raczej nie zobaczymy jako nowo przyjetych rekrutow mimo ze do 34 jest limit- niezle . Raczej zobaczymy. Zadales pytanie jacy ludzie najczesciej wstepuja do wojska, to nie znaczy, ze jest ludzie okolo 30-tki nie wstepuja w ogole.
siemasz Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2011 Raczej zobaczymy. Zadales pytanie jacy ludzie najczesciej wstepuja do wojska, to nie znaczy, ze jest ludzie okolo 30-tki nie wstepuja w ogole. W tym samym poscie zadalem rowniez takie pytanie- "...Czy duzo jest ludzi wstepujacych ktorzy maja powiedzmy okolo 30 lat ??..." . W kazdym razie dzieki za odpowiedz. Pozdro!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.