gal Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 Tez, a jest cos za co bedziecie dziekowac?
sly6 Napisano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 25 Listopada 2011 kiedys myslalem ze nie mam za co dziekowac( za duzo negatywnych spraw w zyciu-zbyt duzoo ) ale czym blizej konca to widze ze nalezy dziekowac i byc wdziecznym za zdrowie jakie to by nie bylo ale jest,za te pare osob ktore znam ,...jak sobie cos przypomne to moze dopisze
makdonald Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2011 poniewaz w tym roku w polsce swietowano juz halloween to naturalnym biegiem rzeczy wkrotce polacy zaczna swietowac thanksgiving a w polszcze jest za co byc "thankful", o jest... chocby za to ze innym wspolrodakom powodzi sie gorzej niz mnie...hehehe
wow Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 Thanksgiving czy nie dobry pretekst dla mnie aby zastanowic sie przez chwilke i byc wdziecznym za wszystkich dobrych ludzi ktorych spotkalam w zyciu.
haneczka019 Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2011 poniewaz w tym roku w polsce swietowano juz halloween to naturalnym biegiem rzeczy wkrotce polacy zaczna swietowac thanksgiving a w polszcze jest za co byc "thankful", o jest... chocby za to ze innym wspolrodakom powodzi sie gorzej niz mnie...hehehe Patrząc na tych którym powodzi się gorzej jestem raczej wdzięczna losowi za to, że u mnie nie jest jeszcze tak źle... i wcale nie potrzebuje do tego specjalnego święta.
gal Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2011 Patrząc na tych którym powodzi się gorzej jestem raczej wdzięczna losowi za to, że u mnie nie jest jeszcze tak źle... i wcale nie potrzebuje do tego specjalnego święta. jasne ze nie bo codziennie zyczysz im zeby im sie jeszcze gorzej powodzilo
haneczka019 Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2011 jasne ze nie bo codziennie zyczysz im zeby im sie jeszcze gorzej powodzilo Widzisz gal, ocenianie innych względem siebie i to, że uważasz, że inni postępują tak jak ty oznacza tylko jak maluczkim jesteś człowiekiem, a inteligencji u ciebie za grosz.,świadczy o tym chociażby to jak krytykujesz wypowiedzi innych, a sam krytyki nie potrafisz przyjąć... przykre aczkolwiek prawdziwe...
makdonald Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2011 to co pisalem ja i gal to metafora dotyczaca "polskiej narodowej mentalnosci" - nie uwazalo sie na lekcjach polskiego w liceum ?...hehehe
haneczka019 Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2011 To co ty napisałeś tak, natomiast niejaki gal, hmm...nie sądzę, żeby wiedział co to takiego, ale skoro tak twierdzisz...to zapewne tak jest, potwierdza to tylko to co napisałam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.