kzielu Napisano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 Tak, własnie o to mi chodzi Co do zmiany to pisze ze taryfa bez mozliwosci zmian, chyba ze sie tego az tak mocno nie trzymają, zresztą jak inni zdążają to moze i ja tez zdąże .... Taryfy bez mozliwosci zmian trzymaja sie bardzo mocno ale to oznacza ze nie mozesz zmienic terminu wylotu. Jezeli nie zdazysz na samolot na CDG to nie bedzie z Twojej winy i beda musieli cos z Toba zrobic - uderzasz do tranfer desku i zadasz lotu w najblizszym mozliwym terminie i vouchera na jedzenie... Na CDG (Paris - Charles De Gaulle) bylem z 50 razy ale po tym jak ugrzazlem na dwa dni w zeszle swieta to unikam
tinkerbell Napisano 10 Marca 2012 Zgłoś Napisano 10 Marca 2012 czy możecie coś podpowiedzieć o liniach IBERIA? z tego co szukałam to na początek lipca mają najtańsze bilety
sly6 Napisano 10 Marca 2012 Zgłoś Napisano 10 Marca 2012 nie za duzo mozna powiedziec,poszukaj czegos na pasazer.com lub tez w google na roznych stronach
Nalian Napisano 12 Marca 2012 Zgłoś Napisano 12 Marca 2012 Ja byłem teraz w NYC i kupiłem bilety za niecałe 1800 zł. Faktycznie w wakacje mogą być nieco droższe. Ja kupuję bilety przez serwsi Vojamondo. Jeżeli leci Was więcej osób myślę, że spokojnie możesz zadzwonić do nich i pogadać o rabacie. Na pewno nie zaszkodzi
majorka123 Napisano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 Dzięki za porady, moze na przyszłosc skorzystam z tej strony, jakos na nią wczesniej nie trafiłam. Aczkolwiek teraz mamy juz bilety kupione wiec tylko odliczać do wyjazdu. W miedzyczasie AF zdazył nam zmienic godzine odlotu z FRANCJI wiec juz mamy wiecej czasu na przesiadke wiec teraz powinnismy zdazyc bez problemu:) Mam nadzieje że wszystko odbedzie się ok, choc widze że niby znana linia z tradycjami a nie cieszy sie najlepszą opinią wsród forumowiczów.
sly6 Napisano 29 Marca 2012 Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 znajoma lata AF i nigdy nie miala nic z nimi I
majorka123 Napisano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 A orientuje sie ktos czy samolot BOEING 767-300 linii DELTA ma na wyposazeniu monitorki przy siedzeniach?? Ponieważ leca z nami dzieci więc juz ich nastawiłam ze takowe będa więc nie będą sie nudzic a cos doczytałam opinie ze nie ma w tych samolotach ?? Czy to mozliwe zeby na taki długi lot dali "okrojony" samolot ?
majorka123 Napisano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 I jeszcze mam pytanie które juz pewnie zadawałam ale nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi.Chodzi mi o zakupy w Warszawie na bezcłowym. Czy obowiązują mnie ceny jak poza unie, poniewaz lece do USA choc przez Francję. I czy z takimi zakupami nie bede miała problemu przy przesiadce w Paryzu??
sly6 Napisano 29 Marca 2012 Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 co do przesiadki to zalezy jakie beda restrykcje w Delcie i tam zobacz ile mozesz i co mozesz wziasc zadzwon do AF i tam Ci powiedza jak z tym jest co do sklepow na Okeciu to na stronie Okecia masz numery telefonow i tam Ci powiedza co i jak teraz jest chyba ze nadal chcesz czekac to Twoja sprawa http://www.lotnisko-chopina.pl/pl/pasazer/kontakt/kontakt
majorka123 Napisano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 Do 21 czerwca mam troche czasu wiec narazie zbieram wszelkie cenne info od osób które juz miały z tym styczność. Jeśli mi sie nie uda to faktycznie bede musiała zadzwonic do biura i dopytać. Wiadomo że jeśli chodzi o samolot to i tak juz nie zmienie niczego ale warto popytac zeby nie byc zaskoczonym Ale dzieki za info bo faktycznie nie pomyslałam zeby zadzwonic na okecie. Mam kilka rzeczy tam upatrzonych które zawsze kupuje przy wyjazdach lecz do stanów lece pierwszy raz tym bardziej z przesiadką więc nie wiem jak to jest w tym przypadku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.