Skocz do zawartości

Tanie Bilety Do Nowego Jorku Lato 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak, własnie o to mi chodzi :) Co do zmiany to pisze ze taryfa bez mozliwosci zmian, chyba ze sie tego az tak mocno nie trzymają, zresztą jak inni zdążają to moze i ja tez zdąże ....

Taryfy bez mozliwosci zmian trzymaja sie bardzo mocno ale to oznacza ze nie mozesz zmienic terminu wylotu. Jezeli nie zdazysz na samolot na CDG to nie bedzie z Twojej winy i beda musieli cos z Toba zrobic - uderzasz do tranfer desku i zadasz lotu w najblizszym mozliwym terminie i vouchera na jedzenie...

Na CDG (Paris - Charles De Gaulle) bylem z 50 razy ale po tym jak ugrzazlem na dwa dni w zeszle swieta to unikam :)

• 1 miesiąc później...

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja byłem teraz w NYC i kupiłem bilety za niecałe 1800 zł. Faktycznie w wakacje mogą być nieco droższe. Ja kupuję bilety przez serwsi Vojamondo. Jeżeli leci Was więcej osób myślę, że spokojnie możesz zadzwonić do nich i pogadać o rabacie. Na pewno nie zaszkodzi :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dzięki za porady, moze na przyszłosc skorzystam z tej strony, jakos na nią wczesniej nie trafiłam. Aczkolwiek teraz mamy juz bilety kupione wiec tylko odliczać do wyjazdu. W miedzyczasie AF zdazył nam zmienic godzine odlotu z FRANCJI wiec juz mamy wiecej czasu na przesiadke wiec teraz powinnismy zdazyc bez problemu:) Mam nadzieje że wszystko odbedzie się ok, choc widze że niby znana linia z tradycjami a nie cieszy sie najlepszą opinią wsród forumowiczów.

Napisano

A orientuje sie ktos czy samolot BOEING 767-300 linii DELTA ma na wyposazeniu monitorki przy siedzeniach?? Ponieważ leca z nami dzieci więc juz ich nastawiłam ze takowe będa więc nie będą sie nudzic a cos doczytałam opinie ze nie ma w tych samolotach ?? Czy to mozliwe zeby na taki długi lot dali "okrojony" samolot ?

Napisano

I jeszcze mam pytanie które juz pewnie zadawałam ale nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi.Chodzi mi o zakupy w Warszawie na bezcłowym. Czy obowiązują mnie ceny jak poza unie, poniewaz lece do USA choc przez Francję. I czy z takimi zakupami nie bede miała problemu przy przesiadce w Paryzu??

Napisano

Do 21 czerwca mam troche czasu wiec narazie zbieram wszelkie cenne info od osób które juz miały z tym styczność. Jeśli mi sie nie uda to faktycznie bede musiała zadzwonic do biura i dopytać. Wiadomo że jeśli chodzi o samolot to i tak juz nie zmienie niczego ale warto popytac zeby nie byc zaskoczonym :)

Ale dzieki za info bo faktycznie nie pomyslałam zeby zadzwonic na okecie. Mam kilka rzeczy tam upatrzonych które zawsze kupuje przy wyjazdach lecz do stanów lece pierwszy raz tym bardziej z przesiadką więc nie wiem jak to jest w tym przypadku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...