Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

stawu od nielegalnego pobytu chce zaczac ?

stawu od tego ma prawnikow co moze grozic za nie stawianie sie-co to sa za dlugi itd ,to ze teraz moze nie miec trudno nie oznacza ze w przyszlosci czegos moze nie miec pod tzw gorke a wtedy moze byc za pozno na cos..

Napisano

Bo juz jednego komornika prawie spłacił i zaraz kolejny wejdzie :wacko: (po raszka, ale co zrobić) i się zastanawia, czy jak się nie będzie stawiać na wezwana sądu to coś się stanie?? Jak dla mnie to chce uciec po prostu z Polski i tam postarać się założyć życie.

nie jestem na biezaco " z polska" ale biorac pod uwage jak mocno oswieconych politykow tam macie nie zdziwilbym sie gdyby w polsce wtracano za dlugi "do lochu" - tak jak to robiono w szesnastowiecznej anglii

w takiej sytuacji nic lepszego kolesiowi rzeczywiscie nie pozostaje jak spierdalac z ojczyzny tam gdzie przyslowiowy pieprz rosnie

juz amerykanskie banki postaraja sie o to aby tutaj tez narobil dlugow - tyle ze tutaj za te dlugi nie wsadzaja do pierdla...hehehe

Napisano

Mówi mi że chce w Ameryce zacząć wszystko od nowa i nie popełnić żadnych błędów takich jak w Polsce. W PL za dużo go nie trzyma według niego (nie licząc komornika ) i chce tam rozpocząć życie na nowo.

Napisano

Mówi mi że chce w Ameryce zacząć wszystko od nowa i nie popełnić żadnych błędów takich jak w Polsce. W PL za dużo go nie trzyma według niego (nie licząc komornika ) i chce tam rozpocząć życie na nowo.

A co jak np. nie dostanie wizy ? Albo go nie wpuszcza ? Caly misterny plan w pi**u...

Napisano

A co jak np. nie dostanie wizy ? Albo go nie wpuszcza ? Caly misterny plan w pi**u...

też tak może być, ale jest dobrej myśli ma stałą prace na umowę, dziecko więc sądzi że ma jakieś szanse

Napisano

"Stala praca na umowe" to brzmi calkiem obiecujaco i oznacza silne "wiezy z ojczyzna"

poza tym jesli "popelnil bledy" w polsce

to jeszcze latwiej mu bedzie popelnic ( nawet te same ) bledy w ameryce

bo tutaj bardzo pomagaja wlasnie w "popelnianiu bledow"

Napisano

Nie wiem jego w tym głowa co on będzie robić nie mi oceniać, chciał żebym się dowiedział dowiedziałem. Więc dzięki wielkie za pomoc. Mogę mu mówić że może się starać bez obaw i to będzie widzi mi się tylko konsula czy otrzyma czy nie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...