Skocz do zawartości

Ciekawe Prezenty Dla Ziomkow Z Polski

hitme

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w lutym wracam do Pl i musze troszke zaczynac sie rozgladac za prezentami dla rodakow wiec tutaj moje pytanie co mozna kupic fajnego w ny czego nie ma w pl, chodzi mi o jakies drobiazgi

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

moze przywiez im szczura

tak myslalem tez o kakrociach (karaluchach) albo im murzyna przywioze no zobaczy sie

Napisano

tak myslalem tez o kakrociach (karaluchach) albo im murzyna przywioze no zobaczy sie

mozesz im przywiezc figurke murzyna grającego na trąbce

hmm.....to chyba jest nowo yorski prezent

gdzieees takie cos widzialem

Napisano

w lutym wracam do Pl i musze troszke zaczynac sie rozgladac za prezentami dla rodakow wiec tutaj moje pytanie co mozna kupic fajnego w ny czego nie ma w pl, chodzi mi o jakies drobiazgi

z "drobiazgami" to bedzie trudno bo tak : bedbugs w polszcze tez maja,kokrocie to w kazdym sklepie, szczurow jak mrowkow, "murzyn grajacy na trabce" to im niby po co ?... a dularow to maja wiecej niz amerykanie a nawet wiecej niz polonusy...

a moze daloby sie w bagazu przewiezc " an african american hooker" ? bo w polszcze to niby tez maja ale glownie tirowki z rumunii

i innych krajow unii

p.s. ja jak kiedys latalem do polszczy to wozilem im duuuuzo pasty do zebow

marki kolgejt nie zeby popierdywac na temat zlego stanu ich uzebienia...

ta pasta byla FREE ( on sale & after coupon)

wozilem tez gume do zucia z aspartamem co ja wyciagalem z dumpstera

bo oni tam wtedy nawet nie wiedzieli co to aspartam

Napisano

a co do pasty... w Polsce nie ma pasty cynamonowiej a w US jest! Mycie zębów od razu lepiej smakuje! :D (nie lubię mięty ;) ) Polecam! :D

w polsce jest wszystko - lacznie z najwyzszymi kosztami zycia w europie i z najwyzszym poziomem chamstwa na swiecie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...