hitme Napisano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 w lutym wracam do Pl i musze troszke zaczynac sie rozgladac za prezentami dla rodakow wiec tutaj moje pytanie co mozna kupic fajnego w ny czego nie ma w pl, chodzi mi o jakies drobiazgi
hitme Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 znam znam oni chca cos typowego nowo yorskiego
hitme Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 moze przywiez im szczura tak myslalem tez o kakrociach (karaluchach) albo im murzyna przywioze no zobaczy sie
ilya_ Napisano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 tak myslalem tez o kakrociach (karaluchach) albo im murzyna przywioze no zobaczy sie mozesz im przywiezc figurke murzyna grającego na trąbce hmm.....to chyba jest nowo yorski prezent gdzieees takie cos widzialem
makdonald Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 w lutym wracam do Pl i musze troszke zaczynac sie rozgladac za prezentami dla rodakow wiec tutaj moje pytanie co mozna kupic fajnego w ny czego nie ma w pl, chodzi mi o jakies drobiazgi z "drobiazgami" to bedzie trudno bo tak : bedbugs w polszcze tez maja,kokrocie to w kazdym sklepie, szczurow jak mrowkow, "murzyn grajacy na trabce" to im niby po co ?... a dularow to maja wiecej niz amerykanie a nawet wiecej niz polonusy... a moze daloby sie w bagazu przewiezc " an african american hooker" ? bo w polszcze to niby tez maja ale glownie tirowki z rumunii i innych krajow unii p.s. ja jak kiedys latalem do polszczy to wozilem im duuuuzo pasty do zebow marki kolgejt nie zeby popierdywac na temat zlego stanu ich uzebienia... ta pasta byla FREE ( on sale & after coupon) wozilem tez gume do zucia z aspartamem co ja wyciagalem z dumpstera bo oni tam wtedy nawet nie wiedzieli co to aspartam
Paulina_89 Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 a co do pasty... w Polsce nie ma pasty cynamonowiej a w US jest! Mycie zębów od razu lepiej smakuje! (nie lubię mięty ) Polecam!
makdonald Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 a co do pasty... w Polsce nie ma pasty cynamonowiej a w US jest! Mycie zębów od razu lepiej smakuje! (nie lubię mięty ) Polecam! w polsce jest wszystko - lacznie z najwyzszymi kosztami zycia w europie i z najwyzszym poziomem chamstwa na swiecie
Paulina_89 Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 w polsce jest wszystko - lacznie z najwyzszymi kosztami zycia w europie i z najwyzszym poziomem chamstwa na swiecie i najniższymi zarobkami gorzej to już tylko u rusków
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.