Jacob87 Napisano 29 Maja 2012 Zgłoś Napisano 29 Maja 2012 jestem studentem w trakcie pisania pracy dyplomowej (nauke już zakończyłem) dlatego się zastanawiam czy możliwe jest wyjechanie np w październiku
pawels89 Napisano 29 Maja 2012 Zgłoś Napisano 29 Maja 2012 Lenistwo - straszna rzecz. W drodze wyjątku odpowiem Ci na pytanie. Praca w ramach programu WAT zaczyna się 25 maja i trwa maksymalnie do 25 września. W październiku, to wszyscy mają być już u siebie. BTW Pisząc pracę dyplomową, też pytasz innych żeby Ci dobre materiały/źródła podsuwali? Nie mieszkamy w Chinach - informacje w internecie są powszechnie dostępne. Choć bez problemu używając forumowej wyszukiwarki, znalazłbyś potrzebne informacje.
Jacob87 Napisano 29 Maja 2012 Zgłoś Napisano 29 Maja 2012 co ma prac dyplomowa do pytań dotyczących W&T przepraszam, że nie jestem profesorem od spraw Polsko-Amerykańskich a jak nie chce ci sie odpowiadać na pytanie to omijasz ten temat i idziesz dalej... ale może jesteś trollem lubiącym siedzieć wszedzie i wytykać ludziom ich niewiedze :> brawo dla ciebie btw na tym forum tematy powtarzają sie wielokrotnie i pytania również, jakoś nikt nikogo nie wini za to... dzieki za pomoc @edit foumowa wyszukiwarka nie działa najlepiej a nawet działa beznadziejnie
pawels89 Napisano 29 Maja 2012 Zgłoś Napisano 29 Maja 2012 co ma prac dyplomowa do pytań dotyczących W&T przepraszam, że nie jestem profesorem od spraw Polsko-Amerykańskich a jak nie chce ci sie odpowiadać na pytanie to omijasz ten temat i idziesz dalej... ale może jesteś trollem lubiącym siedzieć wszedzie i wytykać ludziom ich niewiedze :> brawo dla ciebie btw na tym forum tematy powtarzają sie wielokrotnie i pytania również, jakoś nikt nikogo nie wini za to... dzieki za pomoc @edit foumowa wyszukiwarka nie działa najlepiej a nawet działa beznadziejnie Dziękuję by wystarczyło
Jacob87 Napisano 30 Maja 2012 Zgłoś Napisano 30 Maja 2012 ok sory ponioslo mnie btw pomyliły mi się tematy/pojęcia zamiast napisać pytania w Program Internship naisałem tu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.