rado77 Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 wydrukowalem rowniez formularz DHL z moim adresem
sly6 Napisano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 narazie nic nie plac dopuki sie nie zadzwonisz na infolinie i tam Ci powiedza ile kosztuje wizyta mozesz zaplacic z tego blankietu oplate na poczcie a mozesz tez zrobic oplate przez przelew bankowy ..ale musisz miec potwierdzenie takiej operacji w pieczatka banku oraz podpisem czytales chyba na stronie Ambasady USA jak ma takie cos wygladac? na poczcie masz taka oplate za darmo
rado77 Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 tak patrzylem tam troszke mniej wiecej pilnuje tego.a powiedz w moim "stadium" tego procederu moge chyba juz dzwonic co?
sly6 Napisano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2012 mozesz juz dzwonic .chyba ze nie chcesz jechac na rozmowe
rado77 Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2012 to dzieki bardzo za pomoc <beer>
rudolf Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2012 też chciałabym się podpiąć pod ten temat, nie do końca rozumiem jak może potwierdzać moją tożsamość np.: muzeum??. Zamierzam aplikować o wizę turystyczną na 3 tygodnie - na marginesie forum jest bardzo pomocne )))!!! - Nie znam nikogo w USA, nawet nie robiłam zakupów online, żeby użyć danych sklepu. Slyszałam, że zdarzają się przypadki, że faktycznie dzwonią i potwierdzają dane, to kogo najlepiej podać? Co prawda wybrałam już hotel - lecę do San Franciso - ale nie mam wstępnej rezerwacji, czy to wystarczy? I jeszcze jedno pytanie pomocnicze - co powinnam zabrać ze sobą na rozmowę - umowę o pracę - mam ją na czas określony do 2014 roku, wyciagi bankowe - bo sama opłacam sobie podróż, pita za zeszły rok?? - na umowie mam stawkę zasadniczą, która nie jest imponująca, a tak na prawdę resztę mam z drobnych zleceń jednorazowych (analizy, biznes plany itp.) Będę wdzięczna za odpowiedź!
sly6 Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2012 mozesz podac adres hotelu i miec aby rezerwacje co do reszty papierow to rozniez tym bywa,w wiekszosci spraw to o nic nie pytaja a liczy sie rozmowa i na to sie nastaw niz na kupe papierow i zaswiadczen..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.