Skocz do zawartości

Sponsorowanie Rodziców

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak, to prawda..u mnie jest tak, ze tata chce, a mama nie......no ale jak juz czlowiek sie za to wezmie to wiadomo , ze chce zeby wszystko szlo sprawnie i szybko...chociaz nam jakos specjalnie na czasie nie zalezy, to robie wszystko jak nalezy i zlazy mi zeby bylo dobrze...

troszke sie przeciagnie w naszym przpadku ale ok.Gorzej jesli ktos sobie zaplanuje ,ze mama czy tata przyjada napewno wtedy a wtedy, bo mozna sie zdziwic...

tak tylko chcialam podzielic sie swoim doswiadczeniem...

Napisano

i dziekuje ze sie dzielisz,,pisz jak sie maja sprawy i dobrze ze tak wyszlo z tym dokumentem :)

a co do rozmowy to mozna sprawdzic dzwoniac do Ambasady ,na numer do dzialu imigracyjnego,kiedys takie cos bylo mozliwe sie dowiedziec :)

Napisano

o, nie wiedzialam....ale to bedzie do sprawdzenia dopiero za jakis czas. Narazie musze im doslac co brakuje, ae czekam na zaswiadczenie o niekaralnosci,, wlasnie sie tlumaczy :)...mam nadzieje ze jak dostana te papiery to nastepny krok to jzu chyba ustalanie terminu rozmowy...o ile nic nie bedzie brakowalo itp...

• 3 tygodnie później...
Napisano

wiec tak: wyslalam wszystkie brakujace papiery 20 kwietnia.Wczoraj dostalam e-mail od NVC, w subject pisze:P4 for neopost ds-1200....no i (jak zwykle u mnie) nie moze pojsc gladko--- zalacznik jest pusty!! 0 kb...cos musieli zle zakodowac albo nie wiem, bo nie da rady tego otworzyc,widze ze jest pusty i wyskakuje komunikat, ze zawartosc jest z bledem i takie tam....dzis sobota, wiec nie bede dzownic , bo tam tylko od poniedzialku do piatku mozna z kims pogadac...a strasznie jestem ciekawa co to....

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...