sly6 Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 mozna sie Pana Miodka zapytac i czasami ktos pisze Kebek ale nie jest to czeste spotykanie .. widzisz aby mi wytknac bledy powinnas wiedziec-znac moje zycie i jakbys poznala wtedy faktycznie bys sie zastanowila czy masz pisac tak do mnie i wytkac mi cos co nie jest do zrobienia-wiem zdaje sobie z tego sprawe jak pisze i co pisze ale wole tak pisac niz nic ludziom nie pomagac i teraz co mam robic?,,powiem Ci tylko tyle ze czekal mnie dom pomocy spolecznej a do 5 roku zycia nie mowilem nic i co teraz powiesz,,to lata praca i to ciezkiej ,widac cos z tego wyszlo chociaz jak sama widzisz sa pewne problemy i One pozostana moze juz do konca moich dni,licze sie z tym,czy takie tlumaczenie wystarczy Ci?wyjasnienie ? Bylem w Kanadzie i spotkalem wielu ludzi roznych Narodowosci jak mi wytykali cos ..moze Ty innych spotkalas.. jeszcze raz napisze,doskonale sobie zdaje sprawe co pisze,jak pisze ale mam 2 wyjscia nic nie pisac lub tez pisac i cos ludziom pomoc takim moim pisaniem .. ja wybieram ta 2 mozliwosc nawet jesli komus sie to nie podoba i ma jakies ale..wole komus pomoc .
konstancja Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 zaluje, ze nie znalam Twojego zycia przed wytykaniem Ci błędów... wspólczuje Ci Sly ale widzisz jak sie postarasz to wcale nie piszesz tak źle my forumowicze jestesmy Ci naprawde wdzieczni, ze nam pomagasz w kazdej kwestii oby tak dalej!
sly6 Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 dobra...a teraz wrocimy juz do tego tematu co byl zalozony i do innych spraw na tym forum i nie mam Ci za zle co napisalas,bo masz do tego prawo pisac jak cos odbierasz-widzisz ..tak samo jak ja kazdy z Nas jest czlowiekiem a teraz zycze milego dnia i pobytu zycze Ci abys wrocila do USA bez zadnego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.