Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna A Karalność.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

''sly6'' to proszę wytłumacz to jak ma się pokazać??? I jak ma pokazać że to nic takiego nie było i jak ma pokazać że to ani nic wielkiego nie było??? I jak pokazać że było i wiemy o tym co się stało???

Piszesz sly6 bez ładu i składu aż czasami trzeba 2 razy czytać o co Tobie tak naprawdę chodzi.

"podroznik35" jak Konsul zapyta o to co się stało to mu wyjaśnisz i tyle ze spokojem i bez kręcenia. A papiery pokażesz dopiero jak poprosi.

Napisano

sa takie osoby ze nadal sadza ze nic takiego sie nie stalo i ze to nic takiego nie bylo i to do tego tez pokazuja soba ,,jesli takie osoby spotkasz to zobaczysz..ja troche takich osob poznalem i w roznym okresie czasu ..Nie kazdy taki jest ale sa takie osoby jak napisalem wyzej.

fakt nie musza nosic worow pokutnych i sie bic w piersi bo to nie chodzi o takie cos ..

Jak juz napisales nizej to tak ma byc....

"podroznik35" jak Konsul zapyta o to co się stało to mu wyjaśnisz i tyle ze spokojem i bez kręcenia. A papiery pokażesz dopiero jak poprosi.

i tutaj masz racje z tym i z tym sie zgadzam-ze nalezy to powiedziec spokojnie i nalezycie a nie wzruszac ramionami

teraz rozumiesz ?>co mialem na mysli?

Napisano

Wiem że to nie błachostka, ale wypadek każdemu z nas może się przydażyć. Po za tym mam nieposzlakowaną opinię. W ostatnich 5 latach sporo podróżowałem. Nigdzie nie miałem problemów z wjazdem ale USA ma swoje zasady. Chciałbym odwiedzić Nowy Jork na 4 dni tylko przy okazji wizyty w Kanadzie. W przyszłym tygodniu bedę się umawiał na rozmowę. Po rozmowie napiszę jak poszło. Dzięki za porady.

Napisano

dlatego tez powiedz normalnie to ,niech juz Konsul zadecyduje o tym

a co do Kanady to tak samo ma swoje zasady a ze nie musisz miec wizy to inna sprawa,,ale wedle przepisow to

http://www.cic.gc.ca/english/visit/conviction.asp

tak Ci to daje aby pokazac jakie sa przepisy i teraz od Ciebie zalezy co powiesz na granicy,Twoje zycie i sprawa .

ps masz racje ze kazdemu cos sie moze przytrafic i wiem to z zycia doskonale .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...