pacio177 Napisano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 smieszny jestes.Lepiej sie dowiedz szcegołów a nie strzelaj na slepo terminami ;]
SuperTraveller Napisano 30 Marca 2012 Zgłoś Napisano 30 Marca 2012 Witajcie ! Fajnie, że coś się wreszcie ruszyło w tej sprawie. Niestety moja początkowa euforia mineła po tym jak się dowiedziałem, że konieczny jest przyjazd do Warszawy na rozmowę z pracodawcą. Mnie jako osoby bezrobotnej nie stać na to aby przejechać kilkaset kilometrów po to by spróbować zdobyć pracę w USA Pomijając powyższe, czy wiecie jak sytuacja z wyjazdami na H2B będzie miała się w tym roku ? Czy coś się zmieniło i czy ta opcja wyjazdu odżyje ? Każda informacja jest przydatna. Na koniec mały apel do osób które mogą wyjechać na Work & Travel - nie zabierajcie opcji wyjazdu na H2B tym osobom które nie mogą pojechać na W&T ! Jeżeli macie wybór to proszę abyście się zastanowili czy akurat taki rodzaj wyjazdu jest dla was odpowiedni. P.S. Skoro już nie jesteście moją konkurencją w staraniach o pracę to życzę powodzenia !
pacio177 Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 jest na forum ktos kto zgłosił sie juz na to ?
wojt20 Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 Mogłby ktos przetłumaczyc nazwy tych zawodów ? · Servers · Bussers · Food runners Server - zbiera zamówienia, przynosi drinki, 'dba o klienta' Busser - sprząta stoliki, zabiera brudne talerze Food runner - podaje do stołu posiłki W większości miejsc jest tylko jedna osoba do tego: kelner
Bercik1992 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Witam.Jestem tutaj nowy także proszę o wyruzomiałość Chciałbym się spytać czy mam jakąś szanse na wize typu H2...albo H3...mam 20 lat jestem po szkole zawodowej zawód sprzedawca czy ktoś z mojej rodziny mieszkającej w stanach mógłby mi pomóc (o ile jest taka możliwość) ubiegać się o wize nieimigracyjną typu H ? na jaką kolwiek pracę ?
sly6 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 moze zacznij od lektury strony Ambasady co musisz miec aby cos myslec o takiej wizie i jak sie starac http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/kategorie-wizowe/wizy-z-pozwoleniem-na-prac-tymczasow.html zapoznaj sie tez z forum dobrze i tym co tutaj pisze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.