9toml Napisano 13 Marca 2012 Zgłoś Napisano 13 Marca 2012 witajcie Wiem ze w usa sa dodatkowe oplaty za bagaz na lotniskach ale chce sie upewnic co do dwoch rzeczy: 1. czy za bagaz glowny place w momencie nadania? 2. czy za bagaz podreczny tez jest jakas oplata?
sly6 Napisano 13 Marca 2012 Zgłoś Napisano 13 Marca 2012 placi sie za nadbagaz jak go nadajesz co do innych oplat to zobacz na stronie danej linii lotniczej
kzielu Napisano 13 Marca 2012 Zgłoś Napisano 13 Marca 2012 Za glowny mozesz zaplacic w momencie nadania lub w czasie on-line check-inu i z reguly jest to wtedy ciut tansze. Poza Spirit (chyba juz nieistniejacy) nikt wiecej nie wpadl na genialny pomysl placenia za podreczny...
Gucio Napisano 15 Marca 2012 Zgłoś Napisano 15 Marca 2012 Ja kiedys przez pomylke wziolem 3 bagaze podreczne a wolno tylko 2 bez dodatkowej doplaty, ale trafilem na spoko kolesia przy odprawie. Poradzil mi troche inaczej zorganizowac zeczy ze z 3 bagazy zrobilo sie dwa, ale z lekka nadwaga bo do podrecznego zapakowalem ile wlazlo to nie bylo ograniczen na wage tylko na wielkosc. Po przepakowaniu i zwazeniu koles powiedzial ze wystawi mi $25 doplaty za nadbagaz zamiast $100 za dodatkowa torbe bo taka byla stawka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.