sly6 Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 czy to dziecko czy tez ktos dorosly placi za wize tyle samo,,to samo z wizami turystycznymi,nie ma takiego czegos ze dziecko ma znizke to raz. te 330 dol narazie nie ma bo nie ma 13 kwietnia narazie jest oplata taka jak podana na stronie Ambasady USA .
karusek Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2012 karusek - wg tego ostatniego linka wygląda to tak jakby główny aplikant obecnie płacił więcej a za dziecko opłata powinna być mniejsza... niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale byłam dotąd pewna że za każdą osobę opłata była taka sama... edit: chociaż tu raczej wychodzi niedopatrzenie - bo w linku przez nich podanym jest wykaz nowych kosztów i to 330 aktualnie to nie dotyczy dv niby tak to wygląda, tylko dlaczego w artykule nie piszą o kosztach głównego aplikanta? a co do Twojego niedopatrzenia to na stronach rządowych wyraźnie jest napisane: Diversity Visa Program Fee (previous Fee) $440 (new fee) $330 chociaż to może ja się mylę :/
sly6 Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2012 a czy dziecko kiedys placilo mniej za wize na pobyt staly,czy to z loterii czy z czegos innego?czy tez wiza dla wspolmalzonka? prosze mi pokazac na forum taka oplate>a forum dziala juz od 2003 roku i bylo pare loterii opisywanych nic sie nie mylisz co do oplaty,taka wlasnie ta oplata bedzie po 13 kwietnia i sam zobaczysz jak bedzie na stronie rzadowej nic nie ma takiego napisanego,jesli ktos zna jezyk to znajdzie odpowiedz jaka byla i bedzie oplata .
ania j. Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 a co do Twojego niedopatrzenia nie mojego tylko zobacz: http://www.informacj...dla-imigrantow/ napisałeś a portal wiadomości amerykańskich informacjeusa podaje że jest to 230$ a oni tej ceny nie podają dla dv poniżej w tym art jest link do cennika na stronie rządowej - i tam jest tak jak wszyscy piszą - nowa cena to $330 rozumiesz teraz?
karusek Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 ania.j wygląda na to, że źle zrozumiałem Twoja poprzednią wypowiedź - może dlatego, że nie dostatecznie wyraźnie została napisana. w takim razie wypada mi tylko rzeprosić. miłego dnia
ania j. Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 niewyraźnie to zapisali w tym art też na początku zrozumiałam, że piszą o dv
sly6 Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2012 juz mamy 330 dol us http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/oplaty.html
izzykov21 Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2012 teraz nic tylko czekac na 1 maja
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.