Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

U mnie pani doktor spoznila sie godzine, a na moj widok zaczela ziewac zamiast przeprosic za spoznienie... takze sluzba zdrowia dosc olewczo podchodzi do tych naszych badan ;)

Napisano

Chyba nie ma potrzeby zwracać uwagi na każdy szczegół np podwyższone ciśnienie... To czego oni się boją to gruźlica (po to RTG) i kiła (po to testy krwi). Przynajmniej tak mi powiedziano gdy sam robiłem badania... Z drugiej strony lista chorób, które dyskwalifikują jest trochę dłuższa.

Napisano

Witam miałam dzisiaj rozmowę wszystko pozytywnie ,udało się ,a więc ci co czekają na rozmowy nie stresujcie się bo nie warto wszystko poszło szybko i sprawnie ,sama jestem zaskoczona ,z ambasady wyszliśmy o 11:00.pozdrawiam...

Napisano

Hej wszystkim, najwyższy czas dopisać się do forum.

Pewnie pytanie już wielokrotnie się powtarzało ale...wylosowaliśmy GC z mężem, niestety z wysokim nr 22xxx.

Jak myślicie, załapiemy się na interview?

Napisano

obserwuj biuletyn i numer cut off. obecnie jest 16200. Szanse są. Jak numer dojdzie do twojego bardzo szybko dostaniesz informację. Żeby tylko wiz starczyło! Dla Polski to 2035, ale po terminarzu spotkań (na którym również są osoby z Białorusi) powinnaś się załapać. Zobaczymy, powodzenia!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...