sly6 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2013 a jak nie bedzie ok a bywa czasami ze nie jest to mozesz i pare dni dluzej czekac na paszport mozesz tez zobaczyc na wizie blad w nazwisku,imieniu i wtedy nalezy zwrocic wize do Ambasady takie przypadki na forum byly opisywane ..
gakudo Napisano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2013 dziekuje za odpowiedz, kurcze to by bylo nie fajnie..musze jakos to 'logistycznie' rozwiazac..
wiki1701 Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 niedługo już wylatuje i mam pytanie czy na pokładzie samolotu wypełnia się deklaracje tak jak przy wizie turystycznej?
jkb Napisano 2 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Jeżeli masz wizę imigracyjną, to tylko niebieski formularz.
jaroamg Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Witam Mam pytanie ? Czy na rozmowę z żoną w ambasadzie musimy jechać z dziećmi w wieku 7-8 lat czy wystarczy jak będę sam z żoną? (Badania mamy już zrobione we czwórkę) pozdr
Toskania Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Wystarczy jak będziesz tylko z żoną - dzieci do 14 roku życia nie muszą być obecne na rozmowie.
Justi_87 Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Witam Mam pytanie ? Czy na rozmowę z żoną w ambasadzie musimy jechać z dziećmi w wieku 7-8 lat czy wystarczy jak będę sam z żoną? (Badania mamy już zrobione we czwórkę) pozdr o... żona jednak zmieniła zdanie? przesunęliście datę interview?
mekare Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Na interview zabieram wymagane dokumenty min. dyplomy i ksera. Tam zabiorą mi tylko ksera tych dyplomów? I jeszcze jedno (chyba głupie;) w kasie gdzie opłacę te 330$, wydadzą mi z 400$?
Dejmos Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Na interview zabieram wymagane dokumenty min. dyplomy i ksera. Tam zabiorą mi tylko ksera tych dyplomów? I jeszcze jedno (chyba głupie;) w kasie gdzie opłacę te 330$, wydadzą mi z 400$? Z tego co pamiętam to dyplom był tylko do wglądu, miałem ze sobą ksero, ale przywiozłem do domu. Tak, będą mieli wydać
Virka Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Macie jakies przecieki odnosnie cut off na kwiecień? Denerwuje mnie to czekanie. Wszystko odkładam na potem, nawet malowanie mieszkania ;-) Pozdrawiam Virka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.