Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a jak nie bedzie ok a bywa czasami ze nie jest to mozesz i pare dni dluzej czekac na paszport

mozesz tez zobaczyc na wizie blad w nazwisku,imieniu i wtedy nalezy zwrocic wize do Ambasady

takie przypadki na forum byly opisywane ..

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam

Mam pytanie ?

Czy na rozmowę z żoną w ambasadzie musimy jechać z dziećmi w wieku 7-8 lat czy wystarczy jak będę sam z żoną?

(Badania mamy już zrobione we czwórkę)

pozdr

Napisano

Witam

Mam pytanie ?

Czy na rozmowę z żoną w ambasadzie musimy jechać z dziećmi w wieku 7-8 lat czy wystarczy jak będę sam z żoną?

(Badania mamy już zrobione we czwórkę)

pozdr

o... żona jednak zmieniła zdanie? :) przesunęliście datę interview?

Napisano

Na interview zabieram wymagane dokumenty min. dyplomy i ksera. Tam zabiorą mi tylko ksera tych dyplomów?

I jeszcze jedno (chyba głupie;) w kasie gdzie opłacę te 330$, wydadzą mi z 400$? :P

Napisano

Na interview zabieram wymagane dokumenty min. dyplomy i ksera. Tam zabiorą mi tylko ksera tych dyplomów?

I jeszcze jedno (chyba głupie;) w kasie gdzie opłacę te 330$, wydadzą mi z 400$? :P

Z tego co pamiętam to dyplom był tylko do wglądu, miałem ze sobą ksero, ale przywiozłem do domu.

Tak, będą mieli wydać :)

Napisano

Macie jakies przecieki odnosnie cut off na kwiecień? Denerwuje mnie to czekanie. Wszystko odkładam na potem, nawet malowanie mieszkania ;-)

Pozdrawiam

Virka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...