Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ktoś tu sieje niepokój w mojej głowie :)

W Mojej rowniez :) Tak sie zastanawiam czy ten skok nie jest spowodowany tym , ze w Europie jest znacznie mnie osob wylosowanych z wysokimi numerami, nawet na forum procentowo jest o wiele wiecej osob ponizej 20 tys :) a ja to chyba mam najwyzszy w Polsce :D

Napisano

poeidziałabym, że za kilka dni. ja dostałam swój dwa dni po opublikowaniu poprzedniego biuletynu.

Czyli mimo że dopiero Kwiecień (rozmowa) to informacja przychodzi 2 mc wcześniej zaraz po biuletynie. Tak mam to rozumieć ?

W Mojej rowniez :) Tak sie zastanawiam czy ten skok nie jest spowodowany tym , ze w Europie jest znacznie mnie osob wylosowanych z wysokimi numerami, nawet na forum procentowo jest o wiele wiecej osob ponizej 20 tys :) a ja to chyba mam najwyzszy w Polsce :D

#neli365 a można wiedzieć jaki masz numer może spotkamy się na jednym interview :) (w sensie pierwsze 2 cyferki)

Napisano

Czyli mimo że dopiero Kwiecień (rozmowa) to informacja przychodzi 2 mc wcześniej zaraz po biuletynie. Tak mam to rozumieć ?

ja dostałem maila z KCC w drugiej połowie listopada, a rozmowę miałem 9.01.

Napisano

najwyższy to znaczy?>

Czyli te numery i te rozmowy, które zostały teraz opublikowane będą w KWIETNIU? dobrze rozumiem czyli jak pójdzie dalej to ja będę miała rozmowę w maju. Bo już się pogubiłam...

Napisano

ja dostałem maila z KCC w drugiej połowie listopada, a rozmowę miałem 9.01.

Czyli 2 mc wyprzedzenia, dziękuje i z niecierpliwością sprawdzam :)

Napisano

najwyższy to znaczy?>

Czyli te numery i te rozmowy, które zostały teraz opublikowane będą w KWIETNIU? dobrze rozumiem czyli jak pójdzie dalej to ja będę miała rozmowę w maju. Bo już się pogubiłam...

tak, numery przedstawione w najnowszym biuletynie są na marzec (16200) i kwiecień (22850)..

Napisano

Tak. 22,850 to jest przewidywany numer na kwiecień.

Czyli 2 mc wyprzedzenia, dziękuje i z niecierpliwością sprawdzam :)

Raczej 6-7 tygodni, a nie dwa miesiące. Piszę to w razie, żeby nie było paniki, jak 2 miesiące przed nic nie będzie ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...