Tim Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 aby wiz starczylo dla wszystkich Ktoś tu sieje niepokój w mojej głowie
neli365 Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 Ktoś tu sieje niepokój w mojej głowie W Mojej rowniez Tak sie zastanawiam czy ten skok nie jest spowodowany tym , ze w Europie jest znacznie mnie osob wylosowanych z wysokimi numerami, nawet na forum procentowo jest o wiele wiecej osob ponizej 20 tys a ja to chyba mam najwyzszy w Polsce
Ika_PL Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 Gdy łapiemy się na kwiecień z naszym nr, kiedy możemy spodziewać się jakiegoś maila z KCC z potwierdzeniem terminu spotkania?
Justi_87 Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 poeidziałabym, że za kilka dni. ja dostałam swój dwa dni po opublikowaniu poprzedniego biuletynu.
Tim Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 poeidziałabym, że za kilka dni. ja dostałam swój dwa dni po opublikowaniu poprzedniego biuletynu. Czyli mimo że dopiero Kwiecień (rozmowa) to informacja przychodzi 2 mc wcześniej zaraz po biuletynie. Tak mam to rozumieć ? W Mojej rowniez Tak sie zastanawiam czy ten skok nie jest spowodowany tym , ze w Europie jest znacznie mnie osob wylosowanych z wysokimi numerami, nawet na forum procentowo jest o wiele wiecej osob ponizej 20 tys a ja to chyba mam najwyzszy w Polsce #neli365 a można wiedzieć jaki masz numer może spotkamy się na jednym interview (w sensie pierwsze 2 cyferki)
mi0706 Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 Czyli mimo że dopiero Kwiecień (rozmowa) to informacja przychodzi 2 mc wcześniej zaraz po biuletynie. Tak mam to rozumieć ? ja dostałem maila z KCC w drugiej połowie listopada, a rozmowę miałem 9.01.
OLUDOMI Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 W Mojej rowniez Tak sie zastanawiam czy ten skok nie jest spowodowany tym , ze w Europie jest znacznie mnie osob wylosowanych z wysokimi numerami, nawet na forum procentowo jest o wiele wiecej osob ponizej 20 tys a ja to chyba mam najwyzszy w Polsce najwyższy to znaczy?> Czyli te numery i te rozmowy, które zostały teraz opublikowane będą w KWIETNIU? dobrze rozumiem czyli jak pójdzie dalej to ja będę miała rozmowę w maju. Bo już się pogubiłam...
Tim Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 ja dostałem maila z KCC w drugiej połowie listopada, a rozmowę miałem 9.01. Czyli 2 mc wyprzedzenia, dziękuje i z niecierpliwością sprawdzam
Justi_87 Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 najwyższy to znaczy?> Czyli te numery i te rozmowy, które zostały teraz opublikowane będą w KWIETNIU? dobrze rozumiem czyli jak pójdzie dalej to ja będę miała rozmowę w maju. Bo już się pogubiłam... tak, numery przedstawione w najnowszym biuletynie są na marzec (16200) i kwiecień (22850)..
Joanna30 Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 Czyli te numery i te rozmowy, które zostały teraz opublikowane będą w KWIETNIU? dobrze rozumiem czyli jak pójdzie dalej to ja będę miała rozmowę w maju. Bo już się pogubiłam... Tak. 22,850 to jest przewidywany numer na kwiecień. Czyli 2 mc wyprzedzenia, dziękuje i z niecierpliwością sprawdzam Raczej 6-7 tygodni, a nie dwa miesiące. Piszę to w razie, żeby nie było paniki, jak 2 miesiące przed nic nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.