mi0706 Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Mam pytanie. Zobaczyłam dzisiaj ile numerów będzie rozpatrywanych 22.04. i jestem zdziwona, że aż tyle. Czy moglibyście napisac mi jak ustalana jest kolejnośc podchodzenia do konsula? Czy o tym decyzuje wyskość case number czy kolejność wejścia do ambasady. Pytam dlatego, że na wizyte wybieramy się całą rodzinką, a dziecko me trochę niecierpliwe jest. Wesołych Swiąt. oj to może być ciężko! Ja jak wchodziłem to miał trzeci z kolei numerek, a na rozmowę wszedłem dopiero na końcu. Kilka godzin siedzenia, ale to pewno dlatego, że jak to powiedziała Pani Konsul jestem "interesting case"
sly6 Napisano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 przeczarny ,napisz do Ambasady w sprawie dziecka i dostaniesz odpowiedz,jak bedzie na rozmowie oraz na samej granicy.
Virka Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Dzięki mi0706 za odpowiedź. No znając moje szczęscie, to sobie posiedzimy. Jeżeli dobrze naliczyłam, to chyba 16 numerów jest w moim terminie.
simk Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 oj to może być ciężko! Ja jak wchodziłem to miał trzeci z kolei numerek, a na rozmowę wszedłem dopiero na końcu. Kilka godzin siedzenia, ale to pewno dlatego, że jak to powiedziała Pani Konsul jestem "interesting case" ;)/> Co to znaczy "interesting case"?
mi0706 Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 Co to znaczy "interesting case"? Bo miałem do czynienia z Ameryką, ale nie będę przytaczał wszystkiego raz jeszcze. Przejdź do strony 25 tego wątku, tam dołączyłem do dyskusji. http://forum.usa.info.pl/topic/20393-dv-2013-co-po-1-maja-2012pytaniaodpowiedzi/page__st__1200
Justi_87 Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 Mam pytanie. Zobaczyłam dzisiaj ile numerów będzie rozpatrywanych 22.04. i jestem zdziwona, że aż tyle. Czy moglibyście napisac mi jak ustalana jest kolejnośc podchodzenia do konsula? Czy o tym decyzuje wyskość case number czy kolejność wejścia do ambasady. Pytam dlatego, że na wizyte wybieramy się całą rodzinką, a dziecko me trochę niecierpliwe jest. Wesołych Swiąt. w moim przypadku ja byłam pierwsza i pierwsza zostałam zaproszona na rozmowę. nie spędziłam w ambasadzie nawet 1 godziny.
OLUDOMI Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 w moim przypadku ja byłam pierwsza i pierwsza zostałam zaproszona na rozmowę. nie spędziłam w ambasadzie nawet 1 godziny. hm a jak się sprawdza bo byłam na stronie ambasady i nic takiego nie znalazłam ile osób będzie rozpatrywanych w naszym dniu?
mi0706 Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 hm a jak się sprawdza bo byłam na stronie ambasady i nic takiego nie znalazłam ile osób będzie rozpatrywanych w naszym dniu? tu możesz sprawdzić: http://photos.state.gov/libraries/poland/275705/cons_iv/DV%20Appt%20Apr%202013.pdf
michal_cz Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 Witam. Mam pytanie. Wylosowalem zielona karte w dv 2013 i juz jestem w USA. W ciagu 30 dni od przylotu do USA musze sie zarejestrowac do wojska, poniewaz jestem w przedziale wiekowym od 18 do 25 lat. Do rejestracji jest mi potrzebny Social Security Number, na ktory ciagle czekam. Moze ktos mi napisac co powinienem zrobic, poniewaz powoli konczy mi sie termin rejestracji ? czy moze ktos byl w podobnej sytuacji ? dziekuje za pomoc.
sly6 Napisano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 udac sie do biura SSN i wyjasnic sprawe czym predzej .. i dobrze ze piszesz o tej rejestracji
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.