Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dostalam termin na 17 czerwca yeyyy :) Pewnie na tym forum nie ma nikogo z tym samym terminem? Zdam relacje jak bede juz po wizycie :) Trzymajcie kciuki :)

witam cie a jak dawno wysylalas formularze ? i jaki numer mialas ?

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

witam cie a jak dawno wysylalas formularze ? i jaki numer mialas ?

Ja bylam dolosowana ,wiec dowiedzialam sie o wygranej 22 pazdziernika 2012 , dokumenty wyslalam 7 listopada 2012 , powiadomienie o interview dost.12 kwietnia 2013 , Moj numer to 29*** Pzdr.

Napisano

Ja bylam dolosowana ,wiec dowiedzialam sie o wygranej 22 pazdziernika 2012 , dokumenty wyslalam 7 listopada 2012 , powiadomienie o interview dost.12 kwietnia 2013 , Moj numer to 29*** Pzdr.

o to chwile sie czeka z tego co widze bo ja wyslalam formularze okolo 3-y tyg.temu i mam nr 25*** nie wiem czy nie jest to zapuzno pewnie tak ale co mi tam co bedzie to bedzie ale jak dzwonilam do ambasady z podobnym pytaniem to mi powiedziano ze rozmowy sa do 30.09.2013r. nawet jak podalam moj nr. to nie wiem czy oni wzywaja na rozmowe po numerach cze jak kto wyslal do nich papiery?:-(
Napisano

o to chwile sie czeka z tego co widze bo ja wyslalam formularze okolo 3-y tyg.temu i mam nr 25*** nie wiem czy nie jest to zapuzno pewnie tak ale co mi tam co bedzie to bedzie ale jak dzwonilam do ambasady z podobnym pytaniem to mi powiedziano ze rozmowy sa do 30.09.2013r. nawet jak podalam moj nr. to nie wiem czy oni wzywaja na rozmowe po numerach cze jak kto wyslal do nich papiery?:-(

Tak rozmowy sa do konca wrzesnia , ale czy starczy do tego czasu wiz? bo jak wiadomo jest ich ograniczona ilosc.. dlatego jest zalecane aby jak najszybciej odeslac dokumenty, Ty zrobilas to troche pozno.. ale mysle ze masz jeszcze szanse :)

Napisano

Luśka!!! ja wiem że się niecierpliwisz, ale wysłałaś 08.04. (tak przynajmniej tu napisałaś), więc twoje dokumenty dopiero pewno teraz dotarły do KCC. Teraz sobie pewno poleżą w jakiejś kuwetce. :)

Napisano

takwiem ze puzno ale mialam problemy rodzinne i zdrowotne i nie bylo troche czasu i glowy na myslenie o tym ale teraz mam juz wszystko uporzadkowane i moge na spokojnie sie tym zajac wiem (dalam ciala troche )

Napisano

Czy może ktos mi pomoc, zastanawiam sie, czy moge zmienic adres, pod ktory ma byc wyslana zielona karta zanim jeszcze wylece? Czy mozna to zrobic na lotnisku juz w usa?

pozdrawiam

Napisano

Toskania to radze zobaczyc czy GC nie przyjdzie na stary adres ;) lub tez po jakims czasie zapytac sie co sie dzieje z GC ze nie przychodzi..

Czasami takie cos sie dzialo,ktos zmienil adres na lotnisku a GC przyszla na stary adres ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...