Toskania Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 Wiem o tym, Sly Na razie czekam spokojnie, bo minęły dopiero 2 tygodnie od mojego wjazdu na teren USA - małżonek dostał GC po około miesiącu, no ale on nie zmieniał adresu na lotnisku...
Virka Napisano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 Kochani trzymajcie kciuki. Przyszła kolej na mnie. W poniedziałek wszystko się wyjasni. Pozdrawiam
luśka Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 trzymam kciuki ale pewnie spania nie bedzie do tego poniedzialku bo ja teraz nie moge sie doczekac maila z terminem rozmowy i tez spania nie mam wczesniej podchodzilam do tego luzno
Tim Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Kochani trzymajcie kciuki. Przyszła kolej na mnie. W poniedziałek wszystko się wyjasni. Pozdrawiam Powodzenia !!!!
Agata_O Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam, Jakie domunety przetłumaczone na angielski trzeba mieć ze sobą dla rodziny na spotkaniu z konsulem? Czy dziecko i mąż też muszą mieć przetłumaczoną maturę itp? Z góry dziękuję za odpowiedź!
sly6 Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Glowny aplikant ma miec dokumenty jak np swiadectwo szkoly sredniej-matura. Jesli dokumenty sa w innym jezyku niz polski-angielski nalezy je przetlumaczyc co do akt sadowych-wyrokow to tutaj jest to wyjasnione http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/police_certificates.html
Agata_O Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Dziękuję Ze główny aplikant to wiem ale właśnie rodzina która idzie ze mną na rozmoe też ma mieć to wszytsko przetłumaczone?
sly6 Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 jak ma wyroki-akta sadowe to tak,to sie tlumaczy tylko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.