Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dzisiaj miałem rozmowę w ambasadzie w Warszawie melduję że byłem razem z kolegą "lembryk" i oczywiście był mały zonk

córka miała źle wypełnione zaświadczenie o niekaralności (nieletni mają mieć sprawdzenie dwu kartotek ) i musieliśmy szybciutko zorganizować nowe zaświadczenie dla młodej ,ale pani przyjmująca dokumenty sama zaproponowała

abyśmy szybciutko wyskoczyli do sądu i wrócili ponownie na rozmowę z konsulem. Pan konsul był bardzo sympatyczny zadał kilka pytań i życzył powodzenia. Stresik był ale już wróciliśmy do Gdańska i jest wszystko ok. We wtorek czeka na nas limuzyna w NY i kolacja z widokiem na Manhattan . Zaczynamy naszą wielką przygodę .

p.s. Lembryk daj znać czy all ok. Pozdrówka dla tych co jeszcze czekają :) głowa do góry .

p.s. 2 Bilet do NY 1166 zł czy to dobra cena ?

Napisano

Dzięki za podpowiedź, ładnie Ci się udało, ale na lipiec już takich rewelacyjnych ofert się nie doszukałam. A tak a propos NYC, jak to jest na lotnisku po przylocie, czy teraz z tą nową wizą w paszporcie znowu mam stać w tej niemiłosiernie długiej kolejce do okienek imigracyjnych na JFK, czy może jest jakaś inna kolejka dla szczęsliwców z loterii, którzy się wybierają z DV po raz pierwszy?

A może jest już jakiś wątek na forum w tej sprawie?

Napisano

marika widze ze nie czytalas za bardzo forum ;)

kolejka moze i idzie szybko ale Ty ze lecisz 1 raz to idziesz na rozmowe do innego urzednika-pokoju i tam moze byc szybko lub tez juz nie ;)

miej to na uwadze :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...