stuff1000 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Czy do ambasady mozna jedzenie wnosić, mam małe dzieci 1,5 roczku i one długo bez picia i jedzenia nie wytrzymają
Marekire Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Ja byłem w Dublinie w Ambasadzie i wniosłem butelke z herbatką i mlekiem ale kazali mi je spróbować przed wejsciem. Miałem też jakieś chrupki itp.
trend Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Dzisiaj miałem rozmowę w ambasadzie w Warszawie melduję że byłem razem z kolegą "lembryk" i oczywiście był mały zonk córka miała źle wypełnione zaświadczenie o niekaralności (nieletni mają mieć sprawdzenie dwu kartotek ) i musieliśmy szybciutko zorganizować nowe zaświadczenie dla młodej ,ale pani przyjmująca dokumenty sama zaproponowała abyśmy szybciutko wyskoczyli do sądu i wrócili ponownie na rozmowę z konsulem. Pan konsul był bardzo sympatyczny zadał kilka pytań i życzył powodzenia. Stresik był ale już wróciliśmy do Gdańska i jest wszystko ok. We wtorek czeka na nas limuzyna w NY i kolacja z widokiem na Manhattan . Zaczynamy naszą wielką przygodę . p.s. Lembryk daj znać czy all ok. Pozdrówka dla tych co jeszcze czekają głowa do góry . p.s. 2 Bilet do NY 1166 zł czy to dobra cena ?
marika Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Witaj trend, małe pytanie, gdzie znalazłeś taki tani bilet? Czyżby środowa promocja w locie?
trend Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 marika Virgin Atlantic kliknij http://www.loter.pl/tanie-przeloty-bilety-nowy-jork
marika Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Dzięki za podpowiedź, ładnie Ci się udało, ale na lipiec już takich rewelacyjnych ofert się nie doszukałam. A tak a propos NYC, jak to jest na lotnisku po przylocie, czy teraz z tą nową wizą w paszporcie znowu mam stać w tej niemiłosiernie długiej kolejce do okienek imigracyjnych na JFK, czy może jest jakaś inna kolejka dla szczęsliwców z loterii, którzy się wybierają z DV po raz pierwszy? A może jest już jakiś wątek na forum w tej sprawie?
Dragony Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Wybierasz kolejkę dla US residents , ona zwykle jest nieco krótsza no i idzie zdecydowanie szybciej
marika Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Dzięki Dragony, będę się teraz czuła jak VIP na lotnisku
sly6 Napisano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 marika widze ze nie czytalas za bardzo forum kolejka moze i idzie szybko ale Ty ze lecisz 1 raz to idziesz na rozmowe do innego urzednika-pokoju i tam moze byc szybko lub tez juz nie miej to na uwadze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.