Justi_87 Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2013 Terrorystka, o ile mi wiadmo, poleciala na totalny zywiol. szkoda tylko, ze nie widac nigdzie jej relacji. znajomosci sie przydaja, przynajmniej na poczatku, chiciazby po to, byd ac dach nad glowa, bo to jendak spory wydatek.
sly6 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Lipca 2013 znajomosci zawsze sie przydaja paradox takie osoby masz za wielka,przed wielka woda
panki12 Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2013 Ale fajnie znów Was czytać, Wasze relacje i pierwsze wrażenia. Powodzenie dla OLUDOMI, która dzisiaj wystartowała za wielką wodę i wszystkim pozostałych, którzy tam już są. Zawsze mnie tam coś " ciągło" tak więc czekam cierpliwie na swój los na loterii.
terrorystka Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2013 Oj, terrorystke zywiol dopiero czeka - narazie bylam przelotem, zrobic rozeznanie, aktywowac dalsza czesc procesu przed uplywem pol roku. Jak narazie troche pod gorke, moje 165$ jak bumerang do mnie wracalo, jak juz dostali oplate, wyslali karte na zly adres, po ssn ani sladu.... takze jak polece w pazdzierniku, bo na ten miesiac planuje emigracje, to na pewno nie bedzie latwo. Aaale, im bardziej jestem przerazona, tym bardziej nie moge sie doczekac
Justi_87 Napisano 10 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2013 ja swojego ssn tez nie dostalam. ale ja chcialam tylko dostac replacement card (bo mam ssn z W&T). nawet nie liczylam na to, ze przyjdzie. z oplata tez mialam przeboje. zaplacilam, polecialam a jakies 3 dni po przylocie widze koperte z uscis w skrzynce! myslalam, ze to mja GC a tu sie okazuje,. ze przysali mi list, ze moja fee ($165) jest in suspense, bo wyslalam im wniosek o viewer i musza to teraz rozpatrzyc. a ja biedna nie wiedzialam o co chodzi
OLUDOMI Napisano 11 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2013 Witam Was Drodzy Rodacy zza Wielkiej Wody!!! Dojechaliśmy na miejsce cali i zdrowi, odprawa na lotnisku ze wszystkim trwała 40 minut ze wszystkim. Weszliśmy do kolejki dla turystów ku mojemu zdziwieniu straszna kolejka do rezydentów niż dla turystów. Potem po bagaż a potem po przejściu skierowali nas do 2 i nie był to żaden pokoik tylko do normalnej lady facet wziął od nas papiery powyjmował po podpisywał my siedzieliśmy z bagażami obok potem wezwał nas, żeby się podpisać i daliśmy odciski palców i potem do kontroli prześwietlenie wszystkich bagaży łącznie z dużymi i wyjście z lotniska. Dzisiaj byliśmy już w social security wystarczyło nasze GC z paszportu pani po wklepywała w komputer i przyjdą do 2 tygodni natomiast mężczyzna nie wyśle papierów związanych z wojskiem bez SNN więc trzeba poczekać
trend Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2013 No witam ponownie to może ja też się pochwalę 3x GC dzisiaj do mnie dotarły ładne takie no i dzisiaj zakupiłem bilety na Florydę do Tampy ma to być miejsce naszej egzystencji przez najbliższy rok . Wylot 16.08 ciekawe jak będzie ? p.s. zabieramy yorka jak cała rodzina to cała faktem jest że on nie dostał GC będzie chyba turystycznie
Ika_PL Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2013 Hej, Orientuje się może ktoś, po jakim czasie powinny przyjść karty rezydentów na adres w USA? Płatności już dawno poszły, w USCIS ELIS jest status "produced".
trend Napisano 13 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2013 moja 2 tyg , żony i córki 3 tyg jak już wyprodukują to dostaniesz track nr przesyłki i można śledzić trasę w USPS dokładnie płatność 26.05 a moja karta były na miejscu 08.06 a reszty 08.15 a tutaj śledzenie przesyłki od nadawcy do odbiorcy https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction tylko wpisz swój track/label namber który dostaniesz z USCIS popatrz na mój post w tym temacie #2624 albo prościej po wpłąceniu kasy dostaniesz recept id który wpiszesz tutaj https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do i jak Oni już wyprodukują i wyślą Twoją kartę to tam będzie track namber za pomocą którego sprawdzisz gdzie jest twoja przesyłka w USPS pozdrówka
stuff1000 Napisano 13 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2013 Witajcie o jaki numer chodzi na tej stronie co tam trzeba wpisać ?? https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.