Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokładnie, bo naprawdę niektóre pytania zadawane są po raz enty, a śledząc temat widzę, że niektórym nie chcę się nawet przejrzeć kilku stron.

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Poza (auto)odpowiedzia ktora juz ktos wczesniej zamiescil, dostalam tez takie cos :

Interviews for the DV 2013 program will begin in October 2012 and conclude on September 30, 2013. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2012, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.

Napisano

Poza (auto)odpowiedzia ktora juz ktos wczesniej zamiescil, dostalam tez takie cos :

Interviews for the DV 2013 program will begin in October 2012 and conclude on September 30, 2013. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2012, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.

Pamietam ze formularze wysłaliśmy mniej wiecej w tym samym czasie, jak długo czekałas na odpowiedz po wysłaniu zapytania?

Napisano

mam pytanie, czy ktoś moze polecic dobrego(mam na mysli sprawdzonego) fotografa w Warszawie, do zrobienie zdjęc do najlbliższj loterii z góry dziękuje

Proszę, ja korzystam z tego: http://www.fototuszynski.pl/

Słynie z dokładności co do milimetra i z tego, że jeszcze żadne z jego zdjęć nie zostało odrzucone. Koszt 30zł za 6 fotek ( czy 7? nie pamiętam)

Napisano

marta - dostałam takie info na maila, na stronie po zalogowaniu nie mam nic poza standardową formułką z 1 maja, wydaje mi się że nic więcej tam nie zamieszczą.

mariano - maila wysłałam w niedzielę, odp dostałam dziś po południu. daj znaka, co tam Tobie odpowiedzą :)

eh, jeszcze tyyyyle czasu zanim coś ruszy ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...